Razno > Putovanje: Opisi Saveti Informacije
Medjunarodna vozacka dozvola u Makedoniji ili Grckoj?
nikola indjija:
Jel nekom trazena medjunarodna vozacka dozvola u Makedoniji ili Grckoj?
Meni nisu nikada trazili sada idem stara mi je izašla, a kolega mi kaze da su mu ttazili u Makedoniji.
Neba:
Уназад 9 година путујем у МК бар два пута годишње, заустављала ме је полиција бар 10ак пута углавном само провера и никад ми није тражена међународна. (што и даље не значи да би званично требало да је поседујеш) Што се грчке тиче знам човека који је има и удес и нису му тражили међународну... Ја идем сутра у МК па у Грчку, МВД ми је истекла пре два месеца нову вадио нисам....
nikola indjija:
Isto tako je i meni istekla pre dva meseca novu nisam vadio a idem u Nedelju.
Apatinac:
makedonci traze samo zeleni karton grcka policija samo prelista pasose a carina im sedi udobno zavaljena u plasticne stolice u fazone gde bas u mojoj smeni naidje i samo mase rukom prolazi. pozdrav iz pefkohorija :RR)
zare:
Traze zeleni karton jer sa njim Makedonija nece imati problema zbog nadoknade stete koju napravis a njima je to bitno. To sto medjunarodnu dozvolu ne traze na granici je potpuno nevazno. Ne traze ti ni vozacku kada ulazis u Grcku. Obicno od dozvola ne trazi niko nista ali ima slucajeva ranijih godina gde su ljudi kaznjavani jer nemaju medjunarodnu vozacku. Naravo ne na granici nego negde gde ih zaustave na putu.
Ove godine je opste rasulo. Skoro da mi pasosi nisu trebali na pola prelaza a da ne pricamo za vozacku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju