0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Ocistio sam ceo karburator i zamenio membrane i procistio sve al problem je u tome sto ne znam da nastelujem karburator, a sad mi se pojavio i taj problem da prilikom paljenja otvori sauh sve normalno i kada se zagreje auto nece da ugasi sauh nego i dalje radi pod sauhom na 1700 obrtaja ne znam sta se desava
Dobro jutro,ah nznm sto bi odgovorija,osim puno ljubavi truda i jos puno stvari da bi se to sve odigralo...a i garazu bice ima.Da vam kazem u mom je dvogrli weber 28-32,manual saugh(mi to zovemo čok) molija bi vase misljenje o tom karburatoru,potrosnja po gradu 12 litara jel to ok...
Sto se tice motora odlican je ulje ne trosi,ako i trosi to je min,nadoliva nisam jos samo minjam iako sam mu sada stavija full synthetic 5w40,prije 10w40,sto je nbtno za taj motor,gasiram ga tu i tamo,90 %grad pali gasi,prva druga treca ritko kad cetvrta mada sam mu stavija mjenjac 5 brzina od diesela,original bija cetiri,pa mi to islo na zivce posto sam prije dosta vozija relacija biograd-zadar otvorena cesta i falila mu peta brzina,eh sada dali je to bolje ili gore sto se tice potrosnje mjenjac od diesela na benzincu,hvala na odgovoru,i jos nesto ispuh mu je siv,nije crn ko i kod nekih oldtimera