ŠKODA Opšte i Razne Teme > Spolja & Unutra

Limarija kod ovlascenih servisa

(1/14) > >>

Bogdan86:
Treba mi info da li je neko imao dobra iskustva vezanih za farbanje u ovlascenim servisima u Beogradu, bio sam do ACS Stojanovic da se raspitam ali posto sam citao da ljudi nisu bili uopste zadovoljni sa njihovim farbanjem interesuje me rezervna varijanta a da ne moram do drugog grada  :)

mihajloalasp:
Meni je Auto Čačak (servis u Čačku) radio limariju na Fabiji, peglanje nekih delova, zamena vrata, krila i farbanje, urađen da ne poznaš da je bio udaren :)

Lignjoslav:
Nije valjda da si ga vec negde udario?  :)

Ja sam pisao za ACS Stojanovic, 2 puta sam bio kod njih da radim limariju i oba puta je uradjeno lose. Ne bih ti savetovao da ides kod njih.

DUTJA ZP:
Ja sam vozio sluzbenu superbu u Skodin servis u Krnjaci i prezadovoljan sam. Mozes potraziti Marka Bugarcica koji je sef,vrlo je ljubazan,profesionalan i sto je najvaznije on i njegovi momci su perfekrno odradili posao. Da napomenem nije slupan auto bio vec su peglani i farbani branici, hauba i sajtne,znaci limarijski nisu veliki radovi bili ali nisu ni ogrebotine,vidna ulubljenja struganja itd....

Bogdan86:
Nazalost stradala su zadnja desna vrata   :-[ razmisljam se da odem u auto cacak na zrenjaninskom putu... Cacak mi je vec daleko  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju