Autor Tema: (Centralna) brava ne otvara  (Pročitano 1891 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MIRJANAZapočeo temu

(Centralna) brava ne otvara
« poslato: 25. Jan, 2016. 18:16 »
Imam skodu fabiju 1.4 2000g ima centralnu bravu.Brava vec duze vreme se ne moze otvoriti daljinski, a sada ne moze ni kljucem, naime kljuc se okrece u krug u bravi i vrata su zakljucana.Vrata se ne mogu otvoriti ni rucino iznutra.Da li moram menjati bravu, moze li neka brava koja bi se otkljucavala kljucem , pretpostavljam da su takve jeftinije.Svak informacija bi mi dobrodosla.Hvala unapred.
  • Vozi: Skoda fabia 1.4 16v 2000g

Van mreže decha

Odg: (Centralna) brava ne otvara
« Odgovor #1 poslato: 25. Jan, 2016. 23:38 »
Mislim da to treba neko dobro sve da pregleda, tj da nista ne kupujete unapred i napamet. Svašta  može da bude oko centralne brave, od osigrača, centrale kablaze.... A brava ako se vrti u krug verovatno su joj ove hladnoce ubrzale odlazak u večna lovišta. Ipak, kod bravara u servis pa da se sve pregleda....
Znam da nisam mnogo pomogao ali ovo je posao za servis :(
  • Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006

Van mreže filadija

« Odgovor #2 poslato: 26. Jan, 2016. 10:13 »
Meni se povremeno desava da zadnja desna vrata ostanu zakljucana, dok se ostala normalno otkljucaju.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 htp 2008.

Van mreže t.salai

« Odgovor #3 poslato: 26. Jan, 2016. 10:57 »
@filadija: Rijesavaj bravu cim prije budes mogao da ti ne ostanu zakljucana vrata i zakucana brava kao meni pa ces onda morat tapacirung krsiti da ga skines.
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Van mreže ИгоР

(Centralna) brava ne otvara
« Odgovor #4 poslato: 26. Jan, 2016. 11:01 »
Код мене се некада деси да остану закључана возачева врата (када откључам даљински), па морам користити кључ. Не знам зашто хепек неће горе даљински, а хоће кључем???
Иначе, све ради ок, брава спушта и диже прозоре кључем, ради временски темпомат за закључавање, зујалица за свјетло ради...
« Poslednja izmena: 26. Jan, 2016. 11:06 ИгоР »