ŠKODA forumi > Spolja Unutra
Auto folije (za karoseriju)
Turbo:
Neki verovatno znaju da imam belu foliju na krovu. E problem je što je mat i što se zaprljala na nekim mestima tako da ne može u potpunosti da se očisti, a i malo se povukla na jednom mestu kod šoferke(to samo ja vidim ali mi je dovoljno da me nervira). Zbog toga hoću da zamenim foliju na krovu, pa me zanima da li imate neku preporuku, Vladayeti je skoro to radio i znam da je bio zadovoljan.
Takođe mi treba i usluga skidanja postojeće, za šta imam jednu jako dobru preporuku ali ne bi smetalo da imam i alternativu.
Kiza:
Ja sam radio kod mene u PA, momci to baš dugo rade, preko 10 godina, jedan od njih baš rastura kako radi. Ali su npr. meni na krov stavili tek iz trećeg puta, zbog antene, jednom im je pukla folija kod antene i još jednom se ulepila isto oko antene. Malo su bili poludei zbog iste, ali su se zainatili i odradili kako treba, naravno naplatili su samo tu poslednju foliju i ukupna cena za crnu gloss foliju, onu bolju, cast, koju su stavili na krov i masku i za ruke je bila 5000 din. To je bilo pre godinu i po, ja ih preporučujem, imaš ih na nekim forumima.
Turbo:
Pošalji mi kontakt, nije mi daleko da se iscimam do Pančeva ako su korektni.
Zašto nisu skidali antenu? Kako su ti uradili oko spojlera, jel si zadovoljan?
Kiza:
Zato što antena spolja ne može da se skine, samo može da se odvrne i spusti, a da diraju nebo da bi skinuli antenu nije bilo ni u mom, a ni u njihovom interesu.
Ok su sve uradili, samo što na spoju između spojlera i zadnjeg stakla je ostavljena linija boje vozila, odsekli su tanku liniju folije, jer im se mnogo skupila u tom delu, a ovo su uradili uz moju dozvolu, bio sam tu dok su sve radili i sviđa mi se. Evo na šta se odnosi:
Kontakt ću na PP.
Turbo:
Čak mi se i dopada sa tim isečenim delom u odnosu na skroz zalepljenu varijantu kao što je kod mene :)
A kako su uradili onaj žljeb uz ivice samog krovnog panela, gde bi se kačili krovni nosači? Kod mene to nisu lepo zalepili nego je po kanalu ostao vazduh ispod tako da ako bih stavio krovne nosače oni bi najverovatnije probili foliju, pod uslovom da im je sistem kačenja onakav kakav ja imam u glavi, što naravno ne mora biti :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju