Neki od komentara ispod texta u informeru:
DUŠAN23.03.2016. 17:18OVO ME IZNENADJUJE SLUŠO SAM OD MOJI PRIJATELJA KOJI IMAJU BMV SKUPLJE DA KAD IM OTKAŽE DA SERVIS ISTOG SVE ORGANIZUJE ČAK I DA DOBIJE DRUGI AUTO DA KORISTI DOK NEOTKLONE REKLAMACIJE ČAK I ŠLEPANJE ORGANIZUJU A OVO JE JAKO LOŠE ŠTO SE PIŠE IPAK AUDI JE AUDI
Odgovori neko iz mase23.03.2016. 22:59@DUŠANSad mi je jasno ko vozi audi i slicne automobile i ko su im prijatelji. Druze moj , ti si nepismen do nerazumljivosti ... Prodaj audi i pravac vecernja skola . Kad vas vidim drago mi je sto sam sirotinja koja ima jedva za polovnu fabiju od 3000 e .
Ala ga je opleo, svaka mu cast! Ako je neko s foruma, neka se javi da ga vodim na pice!

Salu na stranu, ja verujem u ovo. Licno poznajem coveka kome se dize kosa na glavi kad mu pomenete Mercedes jer je covek imao tolikih problema sa novom E klasom pre nekih 6-7 godina. Sto sa autom, sto sa servisom. Kvarovi, silne reklamacije, zavlacenja, nepostovanje klijenta, ma haos... Covek bre zamalo nije dobio cir na zelucu od nerviranja... Zasto bi bilo drugacije sa BMW-om?