ŠKODA Opšte i Razne Teme > Spolja & Unutra

Vakumsko i drugo neinvazivno ispravljanje ulubljenja

<< < (9/9)

observer:
Da izvestim o rezultatu: uradjeno je skoro perfektno. Tek kada se pridje jako blizu vidi se trag, sto je objasnjeno promenom teksture laka (metalik srebrni je izuzetno osetljiv na "deformacije"). Na dodir je sve glatko, bez ikakvih neravnina.
Zbog ovog "skoro", finalna cena je bila svega 30€ (Dragomir je to sam predlozio, cak je bio voljan da ne naplati nista). Dodatno, gratis je sredjen jedan "cvrk" na haubi. Sve u svemu, sve pohvale sa moje strane za proesionalnost i krajnje fer i korektan odnos.

HoochieMan:
Oživljavam temu.
Dobio sam po vratima prošle noći...

Ima li novih preporuka za peglanje lima, Beograd?

Vladapetr:
Kod gore pomenutog Duleta masera sam bio pre godinu i po. Dobio sam udarac ispred zgrade, delovalo je prilično gadno i sve procene su bile da je lak pukao i da će se morati farbati.
Odem na preporuku kod Duleta, kao što neko gore opisa - klasičan Zemunac Brate ovo, ono, razumeš... Ispoštujem nastup i dogovorimo da odradi, kad sam dovezao reče da sačekam jer neće dugo trajati. Dakle, gledao sam kako radi i nema neke mistike. Kod mene nije koristio nikakav vakuum jer ga ovde nema gde ni postaviti, nego je neki alat zavukao izmedju lima i plastične oplate pa ga trljao levo desno, a spolja kuckao nekim čekićem. Još nešto je majstorisao, na kraju ispolirao, i dobio sam ovo:
Perfekt ispeglano, ceh bio nekih 2500din.
Lik je baš "lik", kad je otvarao plastičnu oplatu oko točka izvuče ovu kesu, napunjenu nekim mekanim materijalom.


Pitam šta je to, a on mrtav ozbiljan: šta, kao ne znaš? Ne interesuje me šta prevozite u ovim kolima, ali miči mi ovo iz kuće. Samo mi fali policija na grbači...

Isparanoišem se do maksimuma, posle saznam da me ložio kao majmuna - to se postavlja u luk oko točka da se smanji buka u kabini i spreči strujanje vetra

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju