ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2004-2013
Dim na cepu od ulja i na meracu ulja
Ivanherakovic:
Pozdrav svima,
Odbskoro sam vlasnik skode octavia 2007 karavan sa 1.9 tdi i imao bih pitanje u vezi dima koji se pojavi na cepu od ulja i na meracu ulja ali samo kada je motor na radnoj temperaturi. Inace nisam primetio da dimi na auspuhu, turbo lepo puni, vuce sasvim normalno..... Pa ako neko ima iskustva neka podeli. Hvala
milosgranice:
imam dva dizela doduse obicna i nijedan ne dimi, ako dimi na ladno onda pijac, na radnoj temperaturi mozda ima malo tolerancije, prati potrosnju ulja i ne beri brigu mnogo
tasa:
Cep od ulja ne gledaj, vise paznje obrazi na sipku od ulja, idealno bi bilo da nema, al do sada sam samo jednog video da nema ni kap dima sto bi rekli, a sve ostale sto sam gledao imaju onako blago do jedva primetno, i ne trose ulje, ljudi ih teraju i nikakvih problem nemaju...
uzivaj i vozi ;)
Ivanherakovic:
--- Citat: tasa Maj 30, 2016, 20:01:26 posle podne ---Cep od ulja ne gledaj, vise paznje obrazi na sipku od ulja, idealno bi bilo da nema, al do sada sam samo jednog video da nema ni kap dima sto bi rekli, a sve ostale sto sam gledao imaju onako blago do jedva primetno, i ne trose ulje, ljudi ih teraju i nikakvih problem nemaju...
uzivaj i vozi ;)
--- Kraj citata ---
Hvala na savetima, vidim ja da nije neki ozbiljan problem cim se on u voznji ponasa normalno. Ali opet, znate i sami da ume da nervira i da izaziva neku dozu straha flda motor ne produva.
Sent from my Lenovo P70-A
Ivanherakovic:
Jos jedno pitanje, greska na mojoj oktaviji koja se manifestovala sa gasnjem auta u toku voznje, 01314 - . Control Module zna li neko sta je u pitanju?
Sent from my Lenovo P70-A
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju