REKLAMNE STRANICE > AUTO SERVIS PRODAJA USLUGE

[POPUST 20%] AC NIKOLA - Pančevo - sistemi ubrizgavanja goriva

<< < (3/3)

MAKS:
Vrlo lepo i fino.  :bravo:
Vozim skodu octaviju 2012 1,6 tdi.150.000 km. Sve za sad funkcioniše ok . Ali  ljudi kažu da bi trebalo odraditi tu dekarbonizacjiju. Molio bih za malo pojašnjenje u vezi dekarbonizacije. Šta je to kako se radi  i ima li termina kada se to radi.Na kojoj kilometraži ?
Hvala unapred na odgovoru.

Dobrivoje:
Svrha ovog tretmana kod SUS motora je ( jednostavno receno ) " rastvaranje ili otapanje " ugljovodonika koji nastaje prilikom rada.  Tacno definisane kilometraze za dekarbonizaciju nepostoji jer u mnogome zavisi koliki ce procenat ugljovodonika biti u motoru i izduvnom sistemu. Ali, preporuka je da se na svkih 50 -70 hiljada kilometara tretman odradi. Proces je hemijske prirode i vazno je istaci da se vraca usisna zapremina motoru jer je odstranjena ( istopljena ) naslaga ugljenika koja se vremenom sve vise lepi i talozi u usisnom, kompresionom i izduvnom sistemu.

MAKS:
Hvala na odgovoru. :bravo:

Karlheinz:
http://forum.skodaforum.rs/rsi/uputstvo-za-otvaranje-tema/msg750/#msg750

Ovaj deo foruma je osmišljen i namenjen za otvaranje reklamnih tema i pisanje autora ili vlasnika reklamnih informacija ponuda cena i slično.
Za sva tehnička pitanja koristite ostale delove foruma.


Ako dobro i detaljno opišete ovde vasu delatnost i ponudu, uz pomoć relevantnosti ovog portala, pozicija na prvoj strani gugla vam je gotovo zagarantovana.


Evo probajte u Google otkucajte: Ac Nikola PančevoNavigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju