ŠKODA Citigo > CITIGO 2011-2019

CitiGo MY 2017

(1/1)

Karlheinz:
Izgleda da se redizajn Citigoa zadržao na integrisanju što više opreme u ovaj auto. Tako je Citigo dobio noviji infotainment sistem, LED dnevna svetla za sve pakete opreme od Active i skuplje, kao i zatamnjena zadnja svetla na najskupljem modelu.

više: http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2016/07/28/doterana-skoda-citigo

munja23:
Na kraju se ispostavilo da ova boja na zalost nije ni bila u ponudi, vec sasvim nova nijansa zelene boje.

Sto se zatamnjenih stopaljki tice, one vec dolaze u Ambition-u.

Takodje i hauba nije zadrzala isti oblik u potpunosti. Interesantno je sve ovo, mislim da su dosta stvari promenili u odnosu na ono sto su inicijalno predstavili tokom prosle godine. Kao i prednji branik koji ima zasecene delove, pa izgleda vise sportski.
Trudio sam se da vidim Citigo FL pre nego sto sam ga porucio, medjutim nije ga bilo nigde u salonima.
U jednom trenuku su krenuli da se pojavljuju NELT i Big Pizza vozila sa led farovima. Isti takav auto je bio izlozen ispred Auto Cacka na NBG. Uzeo sam VIN i u Skodinoj aplikaciji video da su proizvedeni tokom 2016. godine, avgust mesec. Verovatno su porucili novi kontigent farova pa su ga stavili na neke modele koji su poruceni u 2016, ali to nije bio FL model. Dosta nejasnoca, narocito na nasem trzistu gde osim vozila koja koriste komercijalisti, malo ko kupuje, otud veoma skrte informacije i nezainteresovanost uvoznika za ovaj model.

Karlheinz:
Skoda Citigo vs Kia Picanto vs Renault Twingo.
www.autoexpress.co.uk/skoda/citigo/101424/skoda-citigo-vs-kia-picanto-vs-renault-twingo

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju