ŠKODA Opšte i Razne Teme > Briga & Održavanje & Dodatna Oprema

Dubinsko pranje

<< < (2/5) > >>

Peja:
Sada ti nije vreme za to, osim ako nemaš u kući garažu sa grejenjm i temerpaturom od 30+ stepeni. Treba dosta da se osuše. Ako se brzo ne osuše, počeće smrdeti na buđ.

Ja sam prao Đerdapskoj, Flesh. Lepo oprano naizgled. Kada greškom nisam lepo zatvorio vrata i od kiše se ovlažilo sedište, kada se osušilo stare fleke se ponovo pojavile. Mislim da je to tako "normalno", kada ga jednom z****eš.
Zato sam zadnje sedište posle ćerkicinog rigoleta izvukao napolje, oprao u kadi i osušio na terasi. Kao novo je BILO.
 

Javi savkako rezultate istraživanja, jer na leto planiram da ponovo osvežim auto.

marko nis:
Pa uradicu neko ciscenje i susio bih u garazi ali negde gde ne natapaju stvari mnogo vodom da se ne bi pojavila budj , fleke . Ja bih neki servis koji radi sa hemiskim sredstvima vise nego sa vodom kao Titanijum npr ali da se nalazi u Nisu. Samo tako nesto bi retko ko u Nisu platio pa i ovo normalno dubinsko i ciscenje je oko 30 eura pa i to je skupo . Ali pogledacu ja po servisima sta nude pa cu javiti a i ako neko zna nekoga ko to kvalitetno i dobro radi neka javi  ???

Peja:
Ne može to bez vode, tj. može ali štroku mora nešto da ispere. Hemija pa i najbolja na svetu nije dezintegrator fizičkih nečistoća. Ako imaš vremena (i rezervni auto) tapacir se može slinuti sa sedišta i leeepo oprati. E to je prava stvar.

AcoSk:
Ovde u Cacku drugar jedan drzi perionicu i izmedju ostalog radi i dubisko ciscenje, ALI tkz. "suvo dubisko" ciscenje. Kada odradi auto, odmah sedas i vozis, ne mora da ga suncas, susis isl...
Meni je radio, odlicno ocisti.

Karlheinz:
Neki predlog/preporuka za dubinsko pranje podova i sedišta u autu, neki servis u BG?
Da li je bezbedno prati dubinski tapacire na vratima i nebo, na O2?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju