ŠKODA forumi > Spolja Unutra
CRNI ili SVETLO-SIVI enterijer na Škodi?
vlada320:
Pozdrav svim clanovima Skoda Foruma!
Hteo bih da iznesem jedno svoje zapazanje, a to je da 99% Skoda kupljenih u Srbiji ima enterijer crne boje, odnosno kako to u Skodi zovu - Onix. Nasuprot tome, vecina Skoda, koje su polovne uvezene iz zap. Evrope ima enterijer svetlo sive boje (comfort, ambition, cak i clasic oprema) ili bez/oker (elegance).
Interesuje me Vase misljenje - koji enterijer bi Vi odabrali?
Da li je nabavna cena Skoda sa crnim enterijerom manja za uvoznika ili je u pitanju to sto ljudi ovde ne odrzavaju cistocu automobila iznutra, pa da se ne vidi prljavstina, jer je dubinsko pranje skupo?
Cak su i domaci novinari nacrnili novi Rapid zbog jednolicno crnog enterijera,a auto moze bez doplate da se dobije sa svetlo sivim enterijerom! i velika vecina drugih Skodinih modela moze da se dobije sa enterijerom svetle boje, odnosno u kombinaciji dve boje.
Uglavnom, moja Skoda Fabia ima svetlo sivi enterijer i to je ono sto mi se izuzetno svidja, jer mi je estetika i elegantnost bitnija od prakticnosti, a Vama?
Turbo:
Lep je sivo crni enterijer, kada sam video kod Jovana na Fabiji baš mi se dopao, s druge strane, mislim da treba dosta pažnje da se sačuva čistim uvek, a pošto volim da je auto stalno čist, više bih bio u perionici nego u vožnji :)
Ako ti je estetika i elegancija bitnija od praktičnosti, Škoda je pogrešan izbor realno, po mom mišljenju Škodа=Praktičnost na prvom mestu, pa onda sve ostalo :D
t.salai:
Ja bi bez izabrao. Cisto da razbije monotoniju unutra ;)
sale89:
Meni je bež dobar ako je auto tamne boje,jes da se prlja malo brze od crnog ali super izgleda :)
vlada320:
Tacno je de se prljavstina jako tesko skida sa sedista svetle boje i tu samo dubinsko pranje pomaze. Nasuprot tome, delovi od svetlo sive plastike se izrazito lako odrzavaju cistim ( delovi instrument table, centralni tunel i stranice vrata ).
Upravo u takvoj kombinaciji enterijera se moze dobiti osnovna verzija Skode Rapid - Activ: crna sedista, a svetlo sivi donji deo table, centralni tunel i delovi tapacirunga vrata. Ni jednu takvu nisam jos video - sve su sa crnim enterijerom.
Razmisljajuci da menjam svoju Fabiu I za Fabiu II (od 2007. do 2010.) ustanovio sam da sve polovne Fabie II bas imaju nepozeljan enterijer: svetlo, svetlo siva sedista (koja se prljaju), a sve drugo crno, odnosno tamno sivo - skoro crno. Ne znam za druge, ali meni bas nije logicno izabrati takav enterijer.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju