ŠKODA Superb > SUPERB 2015

Kupovina novog Superb-a: saveti, iskustva, preporuke

<< < (30/31) > >>

nemilose:
Za tu lajsnu nisam ni znao da postoji. Prilikom analize dodatne opreme nisam obraćao pažnju na estetske elemente :) Samo jednom sam se vozio u Škodi. Bila je to službena Superb 2. Lajsnu nisam primetio. Ono što mi je odmah zapalo za oko je prostranost i znatno bolja zvučna izolacija u odnosu na moju Astru. Naravno, i dvostruko otvaranje gepeka. Šteta što ga ukinuše.

Filip BG:
Ako imaju na lageru Ambition (Plus) i Style pogledajte kako izgledaju lajsne uživo. Možda vam se ne svide pa nema potrebe da ih doplaćujete.
Duplo otvaranje gepeka je praktična stvar. Većinom otvaram mali deo gepeka (kao na Pasatu) i ubacim ranac, kese, manji kofer...
Kada je potrebno ubaciti veliki kofer, bicikl, tricikl i ostale dečije zanimacije onda se otvara ceo gepek (kao na Oktaviji). Slažem se, šteta što je ukunito. Opet je glavni razlog ušteda, a sporedni smanjenje težine za kilo-dva.

Kosdario30:
Dobro veve
Prvi put sam na ovom forumu. Planiram da kupim superb 3 karavan 2.0 dizel sa 190 ks. I dsg mijenjacem . Pa me zanima iskustva vozaca i neka preporuka oko kupovine kako bih se lakse opredijelio. Lijep pozdrav

nemilose:
Malo će da pričekamo nova kola. Privremeno prekinuta proizvodnja u Češkoj.
https://www.volkswagenag.com/en/news/2020/03/coronavirus_pandemic.html

fobia24:
Skoda je zatvorena jos odavno, a i VW. Neki lager ce dileri imati neko vreme. Za sada cela autoindustrija izuzev japanske i korejanske je privremeno zatvorena.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju