ŠKODA Fabia > FABIA 1999-2007

Voda ispod patosnice?

(1/33) > >>

rade1968:
postovani prijatelji
da li neko zna zasto se skuplja voda ispod nogu-patosnice na vozacevoj strani kada pada kisa
inace ja vozim skodu fabiu   sedan 2007 godiste
ako neko ima slicnih problema ili predlog za resenje
bicu vam do neba zahvalam :)

Nesas:
Ulazi vode preko vrata jer ne dihtuje limeni panel u vratima . Stara boljka,ako je pano pricvrscen zavrtnjima problem  jednostavno resiv a ako je sa pop nitnama onda teze. Kako se to radi ima opisano u temi skidanje panela cini mi se. Zna da voda udje i preko filtera  vazduha u kabini.

t.salai:
Vidi da keder nije zakinut negdje, limena pregrada u vratima na kojoj je motoric prozora ne dihtuje, odvod u vratima ti se mozda zacepio, vidi da li su otvorene rupice na donjoj strani vrata.

Mozes provjeriti da ti se nisu zapusili odvodi od ventilacije, mada bi ti vlazilo onda na suvozacevoj strani posto je tamo motor i filter, ali ako ti se da provjeri za svaki slucaj  ;)

hakkler:
pročačkaj sa žicom odvodne kanalice na desnoj (a i na lijevoj ) strani kada dignes haubu.
blizu šajbe su ti.
napravi test kada pročačkaš...lagano nali vodu po staklu..trebalo bi se sljevati iza prednjeg kotača na spoju zaštite i praga karoserije.
tokom godine se hoće tu nakupiti smeća..lišća..borovih iglica..pa se zapeku i zaštopaju kanalice.
imao sam poplavu..prije par mjeseci radi toga..al na lijevoj vozačkoj strani.

tasa:
Prvo proveeri panel, na vratima, otvori vrata, sipaj po staklu, i gledaj dal ti voda prolazi izmedju tapacirunga i lima, sa donje strane, ako ne, onda imas igranku da sredis kod protivpozarnog lima ispod haube. AKo negde zapnes javi se.
Pisao sam o tome vec, bilo je...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju