Razno > Auto Moto Forum
Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?
adamGT:
Posto je Juke dobio novog vlasnika, u potrazi smo za novim autom prvenstveno za suprugu,budzet je otprilike 12 do 13k. U uzi izbor za sada su usli Aygo,Twingo,Suzuki Ignis i naravno Citigo. Moj prvi pik je bio Ignis, 13000 je u full opremi sa 90ks i 4x4 pogonom,ali su mi iz Euro Sumara rekli da isporuka nece biti moguca pre sledece godine wac1
Svi predlozi i sugestije su dobrodosli,pa strucnjaci da vas cujem?
Filip:
najnovija Ibiza Style 1.0 tsi 95 ks, isto 13.000 E
https://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupovina/preuzimanja/katalozi-modela/nova-ibiza
P.S. pre Citigo-a za te pare Fabia :)
nidza:
Fabia Style DSG, 110KS, neka uživa gospođa. Ako uspeš da spustiš malo cenu i da ugradiš panoramu u okviru budžeta, mislim da nećeš dobiti ništa slično. I funkcionalan i vizuelan utisak će biti daleko iznad ranga od 13k. Ima i ti da se grebeš o auto.
markoko:
Ovo je preveliki budzet za klasu koju gledas. Jedino Ignis je tu ok posto je 4x4 i odlican je za ivicnjake i sl. Fabia je klasa vise. Po meni najbolje aygo ako ignis ispada. Citigo ako se trazi nesto oko 9k
munja23:
Juce sam na NBG video plavi Ignis. Ruzniji auto skoro nisam video, od pozadi izgleda kao tricikl, da ima sirinu Peglice.
Katastrofa, ja bih ga iskljucio iz razmatranja.
Nidzo, tesko da ce uspeti da uklopi Style 110 DSG + panoramu za 13k. Sa manuelnim menjacem bi mozda moglo da se uklopi sve za 13k.
Ja bih obavezno dodao i airbagove + komande na volanu i mozda vece felne. Mada za 13k, tesko.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju