ŠKODA SUV > KAROQ 2017

Kineski KAROQ KE LUOKE

<< < (2/4) > >>

Karlheinz:
Lepo dopunjen prednji i pogotovo zadnji branik, izduvi mnogo znače vizuelno. Hrom na rešetkama prednje maske je ok, oblik hrom okvira maske mi se ne sviđa.

Filip:
Ovu nisu izduvi nego lažnjaci, odnosno ukras koji jeftino imitira završetke, a zapravo je ćorak. Taj trend ne mogu da smislim, ovu plastiku bih odmah dao Pirketu da iseče i napravi kako je u startu trebalo da bude.

Peja:
Hrom ukrasi, koji imitiraju izduve su mi bash sexy. Rado bi ih posedovao, ali nece biti dostupni za sada u EU.

Meni u celoj ovoj estetici boja donjeg dela zadnjeg branika kao i plasticni ukras dna prednjeg branika nikako ne pasuju.

Filip:

--- Citat: Peja  20. Nov, 2017. 17:47 ---Hrom ukrasi, koji imitiraju izduve su mi bash sexy. Rado bi ih posedovao, ali nece biti dostupni za sada u EU.

--- Kraj citata ---

imaš ih na gomili drugih modela iz game, pa čak i Škode

Maksimus:
Skoda doduse stavlja ovu lajsnu koja je meni simpaticna jer podseca,ali je jasno da nije izduv (nije lazni izduv kao kod npr merca ili passata,koji imaju zavrsetke nalepljene na branik). Jedini "izrod je rs dizel,ona ima pravi zavrsetak koji nije funkcionalan. Medjutim sad je tih laznjaka koji izgledaju identicno kao pravi izduv (znaci ne podsecaju,nego potpuno isto izgledaju) kao e i c klasa,novi sq5 (ima quad izduve,svi lazni  =)) ) itd.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju