Autor Tema: Kamera ,,Mostar"Beograd  (Pročitano 4010 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži ivanovitzz

Odg: Kamera ,,Mostar"Beograd
« Odgovor #15 poslato: 02. Dec, 2023. 08:35 »
Jeste li vi ozbiljni? Stotine vozila svaki dan vozi zaustavnim trakama kroz Beograd, i garantujem da niko nije dobio kaznu. Da jeste, to se sigurno ne bi dešavalo sve više. Ako ima neko ko je dobio kaznu za zaustavnu u poslednje 2-3 godine, neka se javi slobodno. Ja ne znam nikog.
  • Vozi: 1.8T 4x4

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #16 poslato: 02. Dec, 2023. 08:38 »
Proverio sam, ima i clan 104, stav 2, koji potvrdjuje to sto si rekao.
Hvala puno, @zzeelljjkkoo  bravo2
Е јбга, ако је по члану 104 став 2 онда на новчану и бодове иде и најмање три месеца забране управљања.  :(
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #17 poslato: 02. Dec, 2023. 08:44 »
Jeste li vi ozbiljni? Stotine vozila svaki dan vozi zaustavnim trakama kroz Beograd, i garantujem da niko nije dobio kaznu. Da jeste, to se sigurno ne bi dešavalo sve više. Ako ima neko ko je dobio kaznu za zaustavnu u poslednje 2-3 godine, neka se javi slobodno. Ja ne znam nikog.
Ако обратиш пажњу, мислим да на аутопуту кроз Бгд сада и нема много зауставне траке, мислим да је већина одвојена са оним широким испрекиданим линијама, што мислим да није права зауставна трака.
Права зауставна трака је одвојена пуном неиспрекиданом линијом.
Али дефинитивно јесу доста смањили казне за зауставну, јер мислим да је вожња зауставном раније била у категорији насилничке вожње.

Na mreži ivanovitzz

« Odgovor #18 poslato: 02. Dec, 2023. 08:53 »
Opet pitam, znate li nekog ko je skoro dobio kaznu za zaustavnu traku, a isto važi i za žutu traku? Kamere definitivno postoje, ali iz nekog razloga kazni nema. Ili postoji neki pravno-tehnički problem ili jednostavno neće da pune budžet na najjednostavniji mogući način, i ujedno stanu na put neverovatnoj kaubojštini zvanoj vožnja u Beogradu.
  • Vozi: 1.8T 4x4

Na mreži maradona

« Odgovor #19 poslato: 02. Dec, 2023. 08:59 »
@ivanovitzz  To sam i ja pomislio, jer kad god krenem ka gradu, pogotovo u špicu, barem 10 vozača vozi zaustavnom. Ali, niko ne vozi toliko dugačku deonicu zaustavnom, kao što sam spomenuo.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #20 poslato: 02. Dec, 2023. 09:02 »
Opet pitam, znate li nekog ko je skoro dobio kaznu za zaustavnu traku, a isto važi i za žutu traku? Kamere definitivno postoje, ali iz nekog razloga kazni nema. Ili postoji neki pravno-tehnički problem ili jednostavno neće da pune budžet na najjednostavniji mogući način, i ujedno stanu na put neverovatnoj kaubojštini zvanoj vožnja u Beogradu.
Не знам, можда смо ти, ја, наше окружење, релативно дисциплиновани возачи па се то нама не дешава, и онда стичеш утисак да се не дешава ни другима, и да систем не ради.
Али ако понекад послушаш на вестима онда можеш чути да и те како има саобраћајних прекршаја.
Најбоље je што више поштовати прописе и трудити се да те "систем не препозна".

Van mreže hirurg

« Odgovor #21 poslato: 02. Dec, 2023. 11:48 »
U hrvatskoj zaustavnom kad se obilazi kolona bilo je 7000 kuna :) i zabrana voznje 3 mjeseca sad kako su usli u šengen vjerovatno i vise :))

U austriji i sloveniji je isto papreno za strane registracije. U Italiji ide vozacka na 3 mjeseca i kazna novcana zavisi od regije

Na mreži maradona

« Odgovor #22 poslato: 02. Dec, 2023. 12:00 »
Realno su i opravdane takve kazne. Zaista izbegavam zaustavnu, ali eto, moralo je tako. Napomenuo bih da niko nije bio ugrožen mojom vožnjom tom prilikom.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #23 poslato: 02. Dec, 2023. 13:30 »
Не изазивај судбину, без дебело оправданог разлога!
Увек некоме може пасти на памет да мало "искочи", а ако је било ван насеља сигурно се возило 120-130+, и времена за реакцију нема, једино да одеш у ливаду, или, не дај Боже, у канал или на банкину!
Увек се сети онога "Не брините, пушка је закочена!".