ŠKODA forumi > Motor Menjač

skoda felicia 1.(9)3 bi(j)o diesel-STARA PRICA

(1/2) > >>

dusko zemun:
postovani forumasi,
s obzirom da je zima svakim danom sve bliza, a i cinjenica da jos uvek postoji veliki broj skoda felicia 1.9d sa dosta nesigurnim motoria za nadolazece dane, otvaram ovu temu, kako bih u par koraka ponovio pricu sa starog foruma, tj radnju koja je provereno izvrsena vise puta, uglavnom po istom scenarijju... dodje zima...felicia 1.9d nece da upali, lvasniku vozila je svega vise dosta... 100x je vec menjao dizne, servissirao Bosch pumpu, tj Lucas pumpu... glava je jos na prosloj obradi bila veoma sumnjiva... para je toliko ulozeno u taj auto da vise se svaki smisao trgovine i ekonomije gubi... i pojavljuje se poslednja sansa... izgraditi sve to i pokusati potraziti srecu i neke sigurnije predjene kilometre sa benzinskim 1.3 motorom...
doduse, ove akcije su radjene par puta i sa 1.6 MPI AEE motorima, ali najprihvatljivija i najjednostavnija varijanta za rad je upravo ova... izgraditi 1.9d motor i ubaciti neki od 781135 ili 781136 blokova motora sa svim potrebnim agregatima...

naravno, sve ima svoje prednosti i mane... jedna od njih sa kojima se treba odmah suociti je malo visa cena benzina, ukoliko ne planirate da ugradjujete plinski uredjaj... jos jedna od mana je i cinjenica da je skoro sigurno da ako ugradjujete motor sa karburatorskim napajenjm motora, morate da se pomirite sa cinjenicom da i servo letva volana je proslost... (doduse, motor 1.3 je mnogooo laksi i upravljivost mozila sa 1.3 motorom bez servo letve volana je daleko lakse...)

prednosti... njih je dosta tesko nabrojati...
1. provereno izdrzljiv motorni agregat...(ovi motori neretko prelaze 300.000km, da ne govorimo o ekstremima)
2. provereno jednostavnije i mnogo jeftinije odrzavanje
3. tisi rad motora, gubitak nesnosnog mirisa izduvnih gasova diesel motora, 
4. sa ovim motorom u vozilu... ne morate da gledate u kalendar i da strahujete da li ce auto upaliti kad zadje Sunce za komsijinu kucu ...

sam proces zamene motora, cu sam ili uz pomoc jos nekoga sa foruma opisati u nekom oddaljih obracanja...
za sad samo mogu da Vas uputim da neke od ilustracija mozete videti u jednom od albuma na profilu
www.facebook.com/mojaskoda.zemun

e da, mozda i ono najbitnije od svega... nedoumice po pitanju "novijih " Pravilnika iz oblasti bezbednsoti saobracaja... su razresene... ovakav vid zamene motora ne predstavlja PREPRAVLJANJE VOZILA i samim tim prica o vanrednim atestiranjima i ostalim aktivnostima sem odlaska na najobicniji tehnicki pregled, uz Uverenje o poreklu benzinskog motora, kao i Ugovor sa starim valsnikom istog su sve sto Vam je potrebno da bi Vas auto i dalje bio potpuno ispravan u svakom smislu

olajkris:
e pa verujem da je ta papirologija najveci problem kod vise osoba pa se ne upustaju. mada verujem da nema te peripetije oko papira da bi se i vise ljudi upustilo bez razmisljanja...

dusko zemun:
dobro zapazanje oko papirologije
u bgd je situacija za sad veoma normalna, bar mi deluje da svi umeju da citaju i pravilno tumace zvanicnii vazeci pravilnik, dok se ne pojavi neki serif male varosice ili najmladjeg grada u Srbiji pa pocne da mi trazi napismeno ko to meni i zasto trazi Uverenje o poreklu motora, a ne samo probusenu-ponistenu saobracajnu (citajte primer Indjija)

dulefontana:
A koja je procedura oko promene motora na Favoritu?

olajkris:
pa bas je problem najveci po malim gradovima... gde ima mladih sluzbenica koje su jako arogantne bez imalo strpljenja pa jos pogrese i ponasaju se kao da ste vi krivi ako se neki papir ne slaze ili ti neki brojevi na papiru. barem sam ja imao slican problem skoro koji sam sa srecom sredio...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju