Anketa

ŠKODA automobili, štand, domaćini i hostese na BG CAR SHOW 2018?

Odlično, vrlo sam zadovoljan!
5 (21.7%)
Vrlo dobro, preko očekivanja!
5 (21.7%)
Zadovoljan, sve OK!
10 (43.5%)
Trebalo bi sve to malo bolje!
2 (8.7%)
Loše, nisam zadovoljan!
1 (4.3%)

Ukupno glasova: 23

Anketa završena: 22. Apr, 2018. 00:06

Autor Tema: BG CAR SHOW 2018. Ulaznice: AUTOČAČAK. Utisci od poruke #24  (Pročitano 2495 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: BG CAR SHOW 2018. Ulaznice: AUTOČAČAK. Utisci od poruke #24
« Odgovor #30 poslato: 24. Mar, 2018. 11:06 »

Kia stinger ima fantastican enterijer,ali ono za cenu od 50+k eura kod nas nece ici nikad,plus onaj izlozeni dizelas i nema neke posebne performanse,kao ni 2litarski benzinac(tdi i tsi superbovi imaju bolje perfomanse) onaj 3.3 v6 380ks kosta 60k,taj ce prodati jedan ili ni jedan kod nas. Auto mi se zapravo jako svideo,izgleda jako lepo,nesumnjam da se lepo vozi(sigurno je zanimljiviji os superba i ostalih iz d segmenta) ali po ceni bmw-a 440i-tesko. Kako gledam bice odlicna kupovina za 3 godine(ili ako im  dosta spuste cene u salonima).

Vozio sam je dok sam radio sa kolima pre par meseci. Ide super ta najjača, lepo izgleda. Nije ni približno premium kao audi, u vožnji na rampi broda gde su sitna ispupčenja zbog sprečavanja klizanja točkova se čuje zadnja polica, škripucka po malo. Tako da ne vredi taj novac, da je do 30.000e pa ajde. Vozio sam sve, pa i dizele. Idu očajno, ali samo V6 ide ekstra. Zanimljivo je da ih česi kupuju, maltane celu seriju smo vozili za Češku.

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #31 poslato: 24. Mar, 2018. 11:34 »
Cesima (Hyundai) i Slovacima (KIA) su gotovo domaci brend, tamo se proizvode; i30, ix35, Tucson, Ceed, Sportage, itd... :) Verovatno da i to doprinosi popularnosti.
Inace ovaj Stinger je ozbiljno lep auto.
Ne znam da li neko prati na YT Doug De Muro-a :); ima dobar klip sa Stingerom GT.
Cena jeste nerealno visoka, ali je vrlo verovatno namerno tolika, ipak Kia pokusava da se cenama i imidzom primakne premijumu. Sta god danas bio premijum...
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #32 poslato: 24. Mar, 2018. 11:37 »
V6

Znači Kia stiže već sa razrađenim motorom u salone...  =))  =)) =))
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže Maksimus

« Odgovor #33 poslato: 24. Mar, 2018. 11:53 »
Vozio sam je dok sam radio sa kolima pre par meseci. Ide super ta najjača, lepo izgleda. Nije ni približno premium kao audi, u vožnji na rampi broda gde su sitna ispupčenja zbog sprečavanja klizanja točkova se čuje zadnja polica, škripucka po malo. Tako da ne vredi taj novac, da je do 30.000e pa ajde. Vozio sam sve, pa i dizele. Idu očajno, ali samo V6 ide ekstra. Zanimljivo je da ih česi kupuju, maltane celu seriju smo vozili za Češku.

Nisam ni mislio da je kvalitetom enterijera audi(iskreno samo sam sedeo,ne znam kakva je sa krckanjem) ali dizajnerski mi je unutra bas legla i ima bas lepih detalja (koza na tabli,okrugla ventilacija,dobro postavljen ekran) i pozicija za volanom je dobra. Osim v6 (koji doduse i cini stinger time sto treba da bude,kao neki sportski sedan) ovi znaci ne idu nesto posebno? U odnosu na dizel superb ili ako si vozio tsi,kako ti se cini? On jeste tezi od superba mada je i nesto jaci (dizel) tako da je specifikacija tu negde cini mi se.
Ma za tu cenu ga ni u ludilu me bi kupio,mislim da je skuplji jedno 5k od superba bi bilo ok,znaci tipa arteon(malo jeftiniji od njega). Ovako kosta kao s5,nema smisla nikakvog.
Bice sjajna kupovina kao polovnjak za par godina,ne mislim da ce bas posebno dobro drzati cenu.
Izgleda mocno,bas mi se svidja sto su stavili i 4 izduva nazad(na benzincima).

Van mreže fobia24

« Odgovor #34 poslato: 24. Mar, 2018. 17:18 »
Da je opasno lep auto jeste. Rekao sam jedina kia koju bih posedovao da je naravno duplo jeftinija. Dizelaši vuku slabije od superba dizela. E sad, koji motori su unutra pojma nemam. Ova v6 ide ekstra, vidi se na snimku.
Slobodanalex, kakav bih ja peško bio da sednem u takav auto i ne probam barem 100m.  =)) Mada, kako se dole kola voze, ja sam ih vozio kao svoje. Što bi značilo da bih neko čudovište od 300+ konja i da je moje nagazio barem jednom za dušu. ;)

Van mreže Maksimus

« Odgovor #35 poslato: 24. Mar, 2018. 17:56 »
Onda je taj stinger dizel bas promasaj (iovako mu ne vidim svrhu,al sam mislio biturbo pa bar ide bolje od ovih "obicnih" dizela u vw,bmw,audi varijantama). Realno po toj ceni taj auto se nece proslaviti kod nas,a na zapadu sumnjam da ce ici kao alva ali bar je manja delta u odnosu na nepremium nego kod nas. Kod nas taj v6 kosta kao  g30 540i u m paketu, nidje veze  =)) . Za npr 40tak bi bio sjajan.
Realno najbolji ce biti za 3 godine sa <100k na satu za 15k eura  iz DE :B=)

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

• Vozi: Yeti

« Odgovor #37 poslato: 25. Mar, 2018. 15:09 »
Pošto se nekoliko ljudi (od ukupno rezervisanih putem ankete 15+3 ulaznice za nedelju) nije pojavilo jutros do 10h, imam ih još, tj. kome trebaju ulaznice neka šalje email!  bravo2

BG Car Show je do srede u 18h.

Na mreži hakkler

« Odgovor #38 poslato: 25. Mar, 2018. 18:13 »

Zanimljiv mi je bio ovaj novi Columbus,video sam ga i ranije al sad sam ga procackao,svidja mi se kako izgleda ravna ploca ali mislim da u voznji ima problem sa ergonomijom(ja najcesce koristim onaj tockic za navigaciju). Po meni interesantan i lep dodatak(pogotovo sto sada u style plus superbu stize standardno) ali ne bih doplatio onih 1000+ u odnosu na Amudsen(i dalje sam besan na sebe sto sam prevideo da on nije standardan u Sportline tako da zbog sugavih 200e nemam navigaciju u kolima  >:( ).

Hmm..ne vidim toliki problem.

Nedavno sjedio kod kolege u novoj O3 style 2018. i na moje pitanje zašto nije uzeo bar Amudsena nego neko grijanje zadnjih ziceva itd..Pokazao mi je na novom boleru da preko smart ili mirror linka ima kompletnu navigaciju koja funkcionira odlično. Plus još neke extra future..slanje sms.a itd. Ugl..uštedio je 500€ za Amudsena jer preko moba ima isto..ako ne i bolje (iphone je mob)

Tako da..nemaš opciju na svom superbu..nešto slično?

Van mreže Maksimus

« Odgovor #39 poslato: 25. Mar, 2018. 18:39 »
Imam sve te konekcije (mirrorlink,android auto i apple carplay) i to zaista dobro funkcionise,i ima i par prednosti u odnosu na fabricku navigaciju (na koje su mi forumasi i ukazali). Npr na fabrickoj moras da unosis opstinu itd u BG,a to ume da smara,i unos preko telefona je neuporedivo brzi (nadjes adresu na internetu,ucitas na telefonu mapu i samo ustekas kabl,eto je mapa na ekranu,uz kontrolu muzike itd).
Tako da ja realno ne bih ni koristio tu fabricku navi u Srbiji (jer je ovo sa telefonom prakticnije,a i navigaciju kod nas koristim retko) ali bi dobro dosla za inostranstvo,i sama doplata od 200e za Amudsen(u superbu) je smesna,po meni vredi svaki dinar (medjutim mislio sam da je standardno jbg). Mada bolero i amudsen izgledaju i funkcionalno su identicni,osim navi funkcije.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #41 poslato: 26. Mar, 2018. 11:56 »
https://youtu.be/-DVASMHanbA?t=167  =)) =)) =)) =)) =)). Take the car and run!!!
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

« Odgovor #42 poslato: 26. Mar, 2018. 12:00 »
Lik ko iz horor filma, prigrlio hostesu sa leđa, kupuje Karoq :-)

Van mreže vojkan85

« Odgovor #43 poslato: 26. Mar, 2018. 12:18 »
Ali kadar i scena kada se pojavljuje :B=) :B=) :B=). A mučena hostesa mora da trpi svakakve likove.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže slobodanalex

• Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue