Autor Tema: 1.6 TDI CR Chiptuning  (Pročitano 4306 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže stoleZapočeo temu

1.6 TDI CR Chiptuning
« poslato: 18. Mar, 2018. 11:41 »
Kakva su iskustva sa chiptuningom nasih tjunera? Preporuke, popusti za clanove Skoda foruma? Ima li licnih iskustava ili samo ''rece mi jedan co'ek'', narocito za CAYx motore?
Pozdrav za sve clanove!
  • Vozi: Skoda Fabia 1.6tdi, 75ks, 2014 Elegance

Na mreži bugarin

Odg: 1.6 TDI CR Chiptuning
« Odgovor #1 poslato: 18. Mar, 2018. 11:55 »
Prvi post pa: ima li popusta za clanove skoda foruma?
Sve ostalo mozes naci na forumu uz pomoc pretrage, kao sto ti je i predoceno u pozdravnom postu.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #2 poslato: 18. Mar, 2018. 17:06 »
Jeste prvi post, pa sta ako trazim da li ima popusta, jel je to sramota pitati? Uostalom, u pozdravnoj poruci se novi clanovi ohrabruju da pitaju, postavljaju postove itd... Sto se tice pretrage teme koja mene interesuje, evo printskrina rezultata pretrage- nema rezultata za moj upit.
Tako da, bugarine, hvala na toploj dobrodoslici, pravi si reprezent gostoprimljivosti i srdacnosti.

Na mreži djomla43

« Odgovor #3 poslato: 18. Mar, 2018. 17:23 »
  • Vozi: Fiat Stilo 2002 1.9 JTD 85kw Dynamic

Na mreži bugarin

« Odgovor #4 poslato: 18. Mar, 2018. 17:24 »
nema na cemu, i drugi put.
a sad pogledaj rezultate koje sam ja dobio po pretrazi koja tebe interesuje.

moguce je da je forum engine zablesavio pa ti nije odradio pretragu kako treba.

i da, u poruci stoji da se clanovi ne ustrucavaju da postavaljaju pitanje i otvaraju nove teme, ali isto tako u pravilniku stoji i da se preporucuje da se prvo koristi pretraga kako se ne bi duplirale teme.

« Odgovor #5 poslato: 18. Mar, 2018. 17:36 »
@Djomla
Hvala na linku. Video sam i ja baner te firme koja se reklamira ovde. Takodje vidim da link nije aktivna diskusija, vec samo reklama. Takodje vidim da kad ukucam pomenuta prva 4 slova i chiptuning, na netu mi izlazi neka svetska firma i njihov diler u Srbiji je u Bg. Ne znam o cemu se radi. Ja sam pozeleo da vidim iskustva drugih clanova i preporuke, ne samo ove firme nego mozda i nekih drugih. Nije mi problem da odem do Uzica, ali obicno izbegavam u sirokom luku firme koje koriste tudja imena i nema ih na zvanicnom sajtu u dilerskoj mrezi. Zato mi jos vise trebaju saveti. Posto vidim da se oni reklamiraju ovde, ne verujem da je realno ocekivati objektivan odgovor na ovu temu.

@bugarin
Vidim da si ovde starosedelac, barem po broju postova. Ocigledno da ti to daje pravo da se ponasas bahato prema novim clanovima. Svaka cast, u naprednoj Srbiji bolje i ne treba ocekivati.
Sto se tice pretrage, naravno da sam pokusao pretragu. Sa druge strane razumem da smatras da je na forum dosao neki neuki lik koga trebas podsetiti na sva pravila na koja je pristao prilikom registracije. Samo nastavi sa dobrom praksom dobrodoslice novim clanovima. To samo govori o tebi.
BTW, ne vidim rezultate tvoje pretrage.

Na mreži bugarin

« Odgovor #6 poslato: 18. Mar, 2018. 18:20 »
O tome sta govori o meni,  mogli bi do prekosutra. Ali nit je vreme nit je mesto.

Ako osim toga sto ti ne radi search opcija kako treba, ne vidis ni slike koje sam postavio ili ti nije prosla autotizacija naloga ili je forum zablesavio.
Daj nam malo vremena da ispitamo gde je problem.
Do tada probaj da iz istog pretrazivaca preko kojeg si ulogovan na skodaforum, u drugom tabu u google ukucas “skodaforum chiptuning”
Prvo sto ce ti izbaciti su svi linkovi koji postoje na nasem forumu a imaju veze sa chiptuningom.

Na slikama koje sam postavio, a koje ti iz nekog razloga ne vidis, nalaze se 24 search-hita za pojam chiptuning.

Van mreže Peja

« Odgovor #7 poslato: 18. Mar, 2018. 18:39 »
Stole, wellcome!

Ovde su najcesca iskustva sa RevoChip, sva pozitivna. Ja sam protivnik cipovanja, ali ljudi sa tom firmom imaju iskljucivo pozitivna iskustva.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #8 poslato: 18. Mar, 2018. 18:58 »
@Peja
Hvala na dobrodoslici. Konacno neka topla rec.
I ja se dvoumim oko chipovanja, zato me interesuju iskustva nasih ljudi i firme u Srbiji, neka preporuka. Britanski forum je prepun iskustava i firmi, ali ne znam sta je aktuelno kod nas i kakva je scena kod nas.

@bugarin
I dalje nista na search enginu. :(

Na mreži bugarin

« Odgovor #9 poslato: 18. Mar, 2018. 19:13 »
Nazalost termin “malo vremena” u ovom slucaju znaci nekoliko sati.
Ni ja ni kolega admin nismo trenutno za racunarima, a sa telefona ne mogu da se provere svi parametri, pa koliko god pametni telefoni bili.
Verujem da ce tokom veceri ili sutrasnjeg dana biti otklonjeni problemi.

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #10 poslato: 18. Mar, 2018. 19:51 »
Ја сам чиповао свој 1.6 TDI CAYA у Revochip-у прије 3 године. Немам никаквих замјерки, од тада сам прешао 95.500 километара без проблема са мотором, без "чудног понашања", дима, проблема са регенерацијом DPF-а и сл. bravo2 Да сам у прилици вјероватно бих увијек дао предност некој озбиљнијој кући у иностранству, али код нас у Србији не знам да постоји било ко озбиљнији, чуо сам похвале за још неке момке али свима фали понешто, углавном немају своје ваљке па мјере на нечијим, услужно. Ове тјунере бије добар глас, не знам о њима ништа посебно осим да су представници бугарске тјунинг куће Madness Motorsport.

« Odgovor #11 poslato: 18. Mar, 2018. 20:33 »
I ja imam CAYA motor. Jel si isao na 136ks? Vidim da toliko pise na njihovom sajtu. Dilema mi je jer CAYA nema plivajuci, ostale jace varijante imaju plivajuci, pa se pitam da li mogu da zeznem menjac sa tolikom snagom.
Nisi skidao dpf i egr? Razmisljao sam da li da i to odradim uz tjuning, mada za sada nemam problema sa tim stvarcicama. Da kucnem u drvo. Pitam se da li i to rade (mislim i na komplet hardversko uklanjanje). Jer ne znam kako bi hardver uradio na drugom mestu i transportovao auto za soft skidanje dpf i egr.
Ima li razlike u potrosnji?

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #12 poslato: 18. Mar, 2018. 21:19 »
Bolje sto ti je fiksni ako imas vecu snagu , pre bi zeznuo plivajuci . Svi jaci automobili tunirani menjaju plivajuce za celicni fiksni set . Tako sto se toga tice ne brini .

Sto se tice cipovanja ako ti je auto 100 posto proveren i ispravan nemas problem oko cipovanja . Sve koje sam imao radio sam remape i nikakav problem sem eto na tour izdao me plivajuci prebacio na fiksni i sad sve savrseno .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #13 poslato: 19. Mar, 2018. 09:25 »
I dalje nista na search enginu.
Ako si u nekom forumu/temi, onda pretraga obuhvata (samo) taj forum/temu.
Klikni na "Pretraga" u meniju, tamo stoji ovo obaveštenje. Tamo možeš i da uradiš "Naprednu pretragu", tj. da izabreš forume koje želiš da pretražiš.
Google pretraga (početna strana) je isto vrlo efikasna, obuhvata uvek ceo forum.
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #14 poslato: 19. Mar, 2018. 10:16 »
Ako si u nekom forumu/temi, onda pretraga obuhvata (samo) taj forum/temu.
Klikni na "Pretraga" u meniju, tamo stoji ovo obaveštenje. Tamo možeš i da uradiš "Naprednu pretragu", tj. da izabreš forume koje želiš da pretražiš.
Google pretraga (početna strana) je isto vrlo efikasna, obuhvata uvek ceo forum.

To je to, hvala puno na trudu i pojasnjenju. Sada vidim sve. Pozz