ŠKODA Opšte i Razne Teme > SKODA Slike & Video

SVE MOJE ŠKODE KOJE SAM VOZIO...

<< < (8/8)

ivica.basic:
rapid se radi sad, napravit ću temu u garaži

joca 58:
Evo neke od mojih skoda.Nemam slike od svih ali sam ih izmenjao ihaj.
Prva je bila 105
pa 120
pa favorit 1.3
pa 2x felicija 1.3
pa felicija 1,6
pa 2x fabije 1.2 (jedna karavan)
Trenutno sam spao na yetija 1.2 sa kojim sam prezadovoljan.
yetijevski pozdrav.

profesor:
Pozdrav

Nisam našao zgodnije mesto gde bih objavio sve škode koje sam vozio, a vozio sam samo ovu sada koju sam prvi put u životu kupio. Pre toga vozio sam nešto slično, ali manje. Pitanje je da li ću nastaviti sa škodama.

Buca Skoda Mladenovac:
Moram da prodiskutujem jednu sitnicu . Zar nije bolje i 100 puta lepse da uzmes presvlake za sedista (ako hoces da ih vec cuvas na taj nacin) , a ne ove prsluke i jastuke ?

Da me ne shvatis pogresno , zarad 1000-2000 din ruzis auto mnogo  wac1

profesor:
Pozdrav !

Ništa nije sporno komentar je odličan ! ali ja moram da kažem, da se ne reklamiram, da moja žena šije i ovo je njenu ruku delo, i njen rad može da se pogleda na internetu, a obećala mi je i presvlake na osnovu moje ideje i materijala, čak me ne bi izašlo ni skupo  :B=), a prsluke sam dobio kao poklon vodeći decu na takmičenja iz saobraćaja.
Ovaj auto je bio katastrofa prljav i pušilo se u nutra i to je prodavac iz Batajnice probao kao da sakrije jer on tobože voli kada kupcu prodaje čisto, a mi kupci smo ćelavi po glavi.
Pored svega ja imam jednu malu devojčicu od 4 god koja odmah kada je videla da sam se ja namučio da to izgleda pedantno, prvo ušla prljavim cipelama, a kada je stavim na njeno sedište digne noge do naslona za glavu. Da ti ne pričam kako je to nazad blatnjavo i koliko sam ja puta zamerao ljudima što kada prodaju auto slikaju jednu situaciju, a kada dođeš na lice mesta ono nešto sasvim drugo, a pare naravno da se ispalte koliko je prodavac poželeo. To tako ne ide, meni je mnogo brže da skinem ove bezveze presvlake jer se jako lako peru. Unutra ne verujem da ću dubinski više prati održavam vrhunsku čistoću, tako sam i prethodne automobile prodao, volim da analiziram stanja automobila i imam svoje načine koji su pomalo i smešni mojim komšijama, ali funkcionišu. Automobili koje vozim su uvekna na parkinzima i napolje
Voleo bih još predloga da je ne samo ulepšam već i da postignem funcionalnost uz manje novca, ako se može, a mislim da može, tu prvenstveno mislim na zavesice iz točkova, umetke na prozorima, zatamnjena stakla, ali na moj način, oštećenja farbi itd...izgleda pomalo smešnali u našim uslovima života pitanje je šta je smešno, a šta glupo.
Ja imam i neki svoj način obrade podatak u smislu upotrebne vrednosti samog vozila. Možda malo liči na statistiku i traži malo pažnje ali na kraju moja cena vozila je uglavnom realna, utešim se jer osećam da nisam u minusu, ali tu ulaze i faktori kao u svakom mašinskom proračunu, za one koji su možda nekada studirali mašinstvo čisto da se podsete studenskih dana.

Pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju