0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Eto, tresla se gora, rodio se mis!! Nema nista od 2 tehnicka pregleda. Samo, malo nas je primetilo i komentarisalo poslednja poskupljenja goriva. Licim samom sebi na bika u koridi, dok mase crvenom maramom ja blenem u nju, a odozgo dolazi mac i... Zamajavaju nas nekim pricama o kojima pricamo a gorivo skace li skace. Kad skoci na svetskom trzistu skace i kod nas, kad padne na trzistu kod nas legnu i prave se mrtvi dok ne prodje mecka. U RS jeftinije gorivo koje uvoze iz Srbije nego u Srbiji!!
Eto, i sad svi sretni sto nece biti tehnicki na svakih 6 meseci. A sto su digli cenu goriva....... cuti, bitno je da nema dva tehnicka.
Ja sam iskreno sretan sto ne moranu da se rade dva tehnicka jer je to jedna notorna glupost. Nisam htjeo da komentarisem poskupljenje u ovoj temi jer se forum pretvara u vasariste ali hajde de.Svi ocekuju da neko drugi povede tu bunu, a da se posle prikljuci. Neki dan su bili taksisti na ulicama izmedju ostalih zahtjeva je bila i cijena goriva ali citajuci komentare po vijestima svi su ih osudili, cak sta vise napali, a sad eto skupo gorivo.Pa braco haj napustimo poslove i dignemo se da blokiramo Beograg, a da ne moze niko, imamo posla.Pisao sam u nekoj temi kako se bajkeri izborise za jeftiniju putarinu na legalan nacin, pa tako mozemo i mi, samo niko da krene, svi bi nesto da demoliraju ali legalno nam bas i ne ideПослато са Redmi 4X