ŠKODA Fabia i Roomster > FABIA 2014

Auto Čačak ne isporučuje naručene Fabia Ambition

(1/7) > >>

kociz:
Početkom Aprila naručili smo Skoda Fabia Ambition 1.0 75 HP sa metalik bojom. Bio na "akciji" 8.990 evra u Auto Čačku. Pre par dana javili da neće moći da isporuče auto. Novi facelift po novoj ceni od Avgusta ili Septembra. Cena im trenutno nepoznata.
Da li još neko ima sličan problem?

Pozdrav,

 :(

Sammael:
Da li ste dali neku kaparu? Potpisali nešto?

 :(

vojkan85:
Isti slučaj sa kolegom ali Oktavijom. Dao kaparu, čekao1.2 kao ozeblo sunce i na kraju mu rekli ćao nema, i uzima sada 1.0. Pisao sam ranije u temema za O3. Sry ako je off, ali čisto da znaš da ne isporučuju sve što piše.

Karlheinz:
Ceo zastoj može da bude u vezi sa promenom standarda tj. obaveze u vezi emisije gasova, ni u CZ se još ne znaju cene za FL fabije, tj. znaju ih sigurno ali ne mogu da objave cene jer još uvek ne mogu da izađu zvanično sa npr. potrošnjom goriva, plus neki motori su nestali iz konfiguratora, takođe CZ, ne za F3 već i za druge modele.

kociz:
Pri naručivanju vozila u AutoČačku dobili smo pismenu Ponudu sa kojom smo bili u obavezi da se email-om saglasimo u roku od 5 dana.
U Ponudi AutoČačak je u obavezi da isporuči auto u roku od 120 dana. To bi za nas bio 10.08.2018.
Dobro je što nismo dali kaparu ali nije dobro to što su prošli sajamski popusti. Da su rekli: ne primamo više nove zahteve, možda bi se odlučili za neki drugi auto. U Srbiji van sajma retko kad ima neke ozbiljnije akcije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju