OSTALI FORUMI > Auto Moto Forum

Amss Atlas Uniqa Cofus Vozzi... pomoc na putu u slučaju kvara/nezgode - iskustva?

(1/7) > >>

jabre:
Verujem da ima dosta članova koji već znaju o čemu se radi, za one koji ne znaju ovo su 3 opcije koje imamo kod nas za pomoć na putu u slučaju kvara ili nezgode, pa bi voleo da čujem kakva su vam iskustva s ovim firmama?
Ja sam lično imao super karticu u amss dve godine uzastopno pa sam rešio sad da vidim i ostali šta nude....

Послато са SM-J510FN  

slobodanalex:
Ja imao i DDOR i AMSS i nikad ih nisam koristio, sad sam uzeo Atlas posto u slucaju kvara koji se ne moze brzo popraviti ( u mom slucaju kriticne dizne) besplatno slepaju auto do kuce...

jabre:
Koristio sam amss.... 2k rsd onaj paket, i stane mi auto usred Bg (300km od kuće), subota na nedelju 01h, puna kola opreme, kaže operater mogu samo da me šlepaju do nekog majstora ali ne mogu da poprave, jer svi s kojima imaju ugovor rade tek u ponedeljak ujutru.... kažem kvar je najjobičniji nepovratni ventil na filteru za naftu prs'o, ili bilo kakav nov ili samo da se premosti crevo s dve šelne i cevkom direktno.... kaže ništa pre ponedeljka.... gde da ostavljam auto u njemu 10x vrednosti istog.... kažem a do kuće koliko da me šlepate, dobijem odgovor 38000 dinara sa POPUSTOM.. pitam pa koliko je bez članske kartice i popusta kaže operater 78k dinara.....  pa reko kad imamo džabe šlepanje.... lik kaže samo u slučaju udesa i to uz policijski zapisnik.... i tu ja lepo onu karticu zafrljačim u mrak.... pa bre razumem ja i zaradu i sve, ali valjda za članove treba povoljnije, oni računaju gratis 150km u oba pravca i to od njihovog polaska a ne od mesta kvara....

Za 400-500e bugari šlepaju iz svih većih gradova Eu, ovi traže preko 300e za 300km.... lopine.

Послато са SM-J510FN  

slobodanalex:
Ma kod svih je manje vise isto, samo sto niko ne cita sitna slova...

buzald:
imam godinama Amss, do sada dva puta koristio.
jednom 2016. u budimpesti stade auto (crkao alternator), subota popodne. Dosao slep za 40 minuta i odvezao do dezurnog servisa (30-ak km), U servisu uzeli 200 evra za opravku ili da cekam ponedeljak pa da sam popravljam. Sa zenom i dvoje male dece sta drugo nego dam 200 evra.
prosle godine zakucao menjac u beogradu. odslepao me do barajeva do majstora.
od 2016 do 2017 uzeo ddor jer kod amss nisam mogao nesto ponovo uplatiti (ili pre vremena) novo osiguranje-bili "ljuti" zbog racuna iz madjarske (oko 120 evra).

 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju