Anketa

Da li ste koristili koje "skuplje" sijalice i bili zadovoljniji od običnih/klasičnih?

Philips
Osram
Bosch
Narva
Hella
koristim one najjeftinije..kineske ili neke druge jer mi se čini da je sve to isto.
kupujem neke koje nisu gore navedene
ne znam koje..ugl.kupujem uvijek u ovlaštenom servisu ili prodavaonici

Autor Tema: extremne halogene sijalice renomiranih marki..samo reklama ili istina i kvalitet  (Pročitano 10731 puta)

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži hakklerZapočeo temu

evo..isprobano po noći..još je kiša pa je uz mokru podlogu gdje asvalt jednostavno upija svjetlost smanjena vidljivost. Zaključak..dobre su.Nije to sad nešto vau..supernova..ali ok.
Vidljivo je da je kut snopa malo podignut vs boscha..prekidač na nuli..ali nema gubitaka i rasipanja u snopu.
Boja je dosta bijela..al opet nema tonalitet ledeno bijele sa bočnim plavim rezom kakav je kod boscha+90...koji je daleko atraktivniji i za vidjet i biti viđen ^-^
duga su isto odlična.
will see hoće li trajat 20mjeseci kao ove prije.
neka ocjena osram vs bosch 9 vs 10 za sad.
vidjet ću tek kako će se pokazati na vanjskoj cesti..gdje nema tolko ulične rasvjete.
eto..preporučam

sent from my GT-D  
« Poslednja izmena: 23. Feb, 2014. 19:11 hakkler »

Uzeo Osram NB Laser..na prvu nema neke razlike vs unlimted
Čekam noć...
Možete li dokučiti koja je u kojem faru? ;D

https://youtu.be/DR-sCpL1xBQ

detaljnije o njima malo kasnije...

evo mala komparacija H4 Osram NB unlimited vs Osram NB Laser (kao najnovija varijanta..najjača itd.. bla bla)

Osram NB Laser

Lijeva Laser desna Unlimited

(marketing inovacija su slova na Laseru)

lijeva unlimited desna laser..debljina žarulje ista kod obje 13mm pri dnu.

Daylight usporeda
unlimited far VS Laser far

Noćna usporedba  :)

Osram nightbraker unlimited trenutno 3g. na autu !!! (oborena,duga,blic)

Osram nightbraker Laser

Na kraju rezime...uopće ne primjećujem nikakvu razliku između te dvije žarulje osim što je Laser 3 eura skuplja jer je kao brand NEW..jel.

Možda je malo snop kod oborenih širi..malo bolje osvjetljava..MRVU ali to realno može biti radi 3g. starih unlimiteda. Ugl..samo marketing..nikakve inovacije ili nešto spešl. Bez obzira što sam i pogledao kao stručne testove na YT sa luxmetrom i još nekakvim strojem. Običnom vozaču jedino njegov subjektivni filing je ono pravo.

Da svjetli dobro..svjetle (iako mi je bosch +90 po boji i snopu oborenih bio i ostao još uvijek No.1 )
eto...