Pretraga [Google]

Autor Tema: Skoda test dan NAVAK 2019  (Pročitano 6774 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži vlado985

Odg: Skoda test dan NAVAK 2019
« Odgovor #15 poslato: Januar 23, 2019, 17:18:29 posle podne »
Ja sam dobio potvrdu za prijavu, pred sami kraj , dan dva pred rok, drug je probao danas da se prijavi, zvao je na telefon al kazu mu da su mjesta sva popunjena.     Pretpostavljam da ce najvise ljudi biti sa skoda foruma, tako da ce to biti nas mini test dan, vidimo se  :RR)
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Van mreže shuxx

« Odgovor #16 poslato: Januar 23, 2019, 21:46:07 posle podne »
To je sjajna ideja za godisnji skup.
Ovo bi valjalo odraditi

Sent from my SM-A320FL  

• Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: Januar 29, 2019, 23:19:34 posle podne »
koliki bi bio problem, da se na forumu da mogućnost glasanja povodom odlaska na Navak, naravno uz kasniji dogovor sa Škodom, i programom koji bi dali.
Ne bi bio problem uopšte, na glasanje mislim. Za sve ostalo nisam siguran... Evo prebaciću u novu temu pa neka se glasa.

Sutra je test dan!
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Na mreži nidza

« Odgovor #18 poslato: Januar 30, 2019, 08:09:40 pre podne »
Navak je skupa priča. Nakon glasanja, ako bude dovoljno zainteresovanih, raspitaću se preko mog kontakta u Navak kako dalje stvari stoje.

Nije jeftina priča uopšte, ni za kotizaciju, ni za habanje auta, guma, kočnica i svega ostalog.

Sent from my POCOPHONE F1  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže shuxx

« Odgovor #19 poslato: Januar 30, 2019, 08:56:03 pre podne »
Nije ni Autocacak naivan. Imaju oni para. Napravimo glasanje. Damo br zainteresovanih. Plus SAT i njihova najava. Ima tu da bude puno ljudi. Promocija je pola posla. A nama bi bio dan za pamcenje. Ovede u Nisu palo 10cm snega... bas se pitam kako ce danas na Navaku biti....

Sent from my SM-A320FL  

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #20 poslato: Januar 30, 2019, 09:08:33 pre podne »
Evo ja zivim 15km od staze navak (Šimanovci ) ovde snega nema ima samo magle i to je to .

Kad bi nekim slučajem uspelo da se ode na navak treba da nas bude baš mnogo prijavljenih  i to bi svako morao dati  lepu paru. 

Nidža je u pravu jako je skupo na navaku ja sam čuo isto da je preskupo .
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže shuxx

« Odgovor #21 poslato: Januar 30, 2019, 09:56:58 pre podne »
nije to lako organizovati, radni dan, mogu, ne mogu, daleko sam.....skupo mi ...... ima uvek da i oni koji kažu da bi išli...otkažu....mada mislim da vredi pokušati, bilo bi exxtra

Van mreže Joe

« Odgovor #22 poslato: Januar 30, 2019, 17:59:19 posle podne »
Kako je proslo danas? Ima li neko da prenese utiske?

Послато са SM-G960F  

Van mreže shuxx

« Odgovor #23 poslato: Januar 30, 2019, 18:07:24 posle podne »
Pravo da ti kazem. I ja jedva cekam fotke i utiske....

Sent from my SM-A320FL  

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #24 poslato: Januar 30, 2019, 18:11:07 posle podne »
Ja sam za ako bude nesto za Navak svakako , svakako sam i razmisljao da odem na track day ove god , to mu dodje isto :)
  • Vozi: VAG

Van mreže shuxx

« Odgovor #25 poslato: Januar 30, 2019, 20:36:32 posle podne »
Koliko para ucesce na Track day.... informativno....

Sent from my SM-A320FL  

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #26 poslato: Januar 30, 2019, 21:15:17 posle podne »
Koliko para ucesce na Track day.... informativno....

Sent from my SM-A320FL  

Bilo je koliko mi se cini 3sata voznje oko 5000din ne znam da li su nesto menjali
  • Vozi: VAG

Van mreže shuxx

« Odgovor #27 poslato: Februar 01, 2019, 07:55:08 pre podne »
Dobro bre... bio li je neko na tom Navaku, kako je bilo...zašto baš niko ništa ne kaže....objavi....  hearcut

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #28 poslato: Februar 01, 2019, 12:00:43 posle podne »
Ja nisam bio, i mene zanima.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže gastonr

« Odgovor #29 poslato: Februar 03, 2019, 09:20:48 pre podne »
Pozdrav svima,

Evo mojih utisaka sa Škoda dana na stazi NAVAK-a. Trajalo je od 9 do nekih 14h, bilo je oko 50-tak ljudi.

Bilo je 4 grupe po 12 vozača i to 1 grupa teorija i predavanja, a 3 grupe staza. Teorija i predavanja su iznanađujuće bili veoma dobro predstavljeni tako da nije bilo dosadno, naprotiv. Ipak, bolje je bilo na stazi :)

Što se staze tiče vozilo se:

1. Nova Fabia 4 kruga pa promena vozača (4 vozača u autu i svi imaju priliku da voze). Prati se jedna Škoda VRS karavan u kojoj je instruktor... Zanimljivo je juriti za VRS-om u malenoj fabiji :)

Utisci o automoblima: Naša grupa je vozila čini mi istu ovu koju je Mladen Alvirović vozio: https://www.youtube.com/watch?v=2IQLeevqpP0. Odličan autići, meni samo malo tesan, ali dobro vuče s obzirom da je nas četvorica bilo unutra.

2. Panično kočenje i slične stvarčice. 3 auta Octavia, Karoq i Superb isto 4 vozača i menjanje na tri prolaza: prvi prolaz max kočenje pri 80km/h; drugi prolaz isto samo kočenje na znak instruktora uz izbegavanje prepreke, treći prolaz 60km/h izbegavanje prepreke bez kočenja. Vrlo, vrlo interesantno uz mogućnost da se vidi kako se svaki od ovih auta ponaša i kako ESP radi pri ovakvim situacijama.

Utisci o automobilima: Što se auta tiče, mani je od ova 3 octavia ostavila najbolji utisak, možda zato što od 2010 vozim octaviu, pa se osećam kao "kod kuće". Karoq mi je nekako mnogo visok, a superb, iako odličan, baš deluje glomazno, mada odlično ide.

3. Off-road sa Kodiaq-om. Meni najzanimljiviji deo, jer je staza bila i snežna i blatnjava i baš prava za off-road, sa sve uzbrdicama od 45 stpeni i twister-om i sličnim lepotama.

Utisci o automobilima: Kodiaq se pokazao odlično. Mi smo vozili Kodiaq sa baš punom opremom (sun-roof, elektro podešavanje sedišta, DSG, senzori, 360 kamera i slične lepote) i utisak je odličan. Auto deluje jako kompaktno i upravljivo, iako je dosta veliki auto. Sa druge strane, čini mi se da se može preterati sa senzorima i elektronikom :( stalno nešto pišti, obaveštava i javlja, čak malo i smeta u vožnji off-road, jer odvlači pažnju sa puta, a pišti i na najmanju grančicu i sl. Ne znam, možda je to ok, ali meni deluje kao pomalo smetnja...

Sve u svemu jako interensantno iskustvo (prvi put sam bio na NAVAK-u). Dakle ukupno 5 delova. Mojoj grupi je zapao baš dobar raspored: uvodno predavanje o istoriji škoda, dva puta vožnja po stazi, predavanje o bezbednosti i na kraju, off road kao šlag na torti :)

Nismo se nešto preterano slikali, jer nije bilo baš mnogo vremena, a biće i snimak čini mi se u emisiji SAT, tako su nam bar rekli...

Eto toliko za kraći izveštaj sa Škoda dana...

• Vozi: Škoda Octavia Scout