Autor Tema: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari  (Pročitano 66110 puta)

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže munja23

Odg: Škoda KAMIQ informacije, utisci, komentari
« Odgovor #135 poslato: 11. Okt, 2022. 14:16 »
Zavisi, kada je krenuo rat u UA bilo je problema sa 1.5 TSI motorom, a sada izgleda da nema.
Mada zavisi od svega. Karoq sam porucio u julu, stoji mu nepotvrdjena nedelja proizvodnje sredinom aprila 2023, a motor 1.5 TSI DSG isti kao u Kamiqu.
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže sheytan

« Odgovor #136 poslato: 11. Okt, 2022. 14:55 »
 :( 

Ja čekam 1.0 DSG, ali ništa na NBG nisu govorili da ima razlike izmedju različitih motora/menjača, u smislu rokova...

Pre proleća sam ubeđen da nema šanse da dobijem. Ko zna, možda dobijem i fejs-liftovan! Ne lipši, Sheytane, do zelene trave...  =))
  • Vozi: Forester 2.0 2008., Tucson 1.6T 2023.

Van mreže munja23

« Odgovor #137 poslato: 11. Okt, 2022. 15:02 »
Ima još jedna vest, a to je da Kamiq je već u proseku poskupeo oko 1,600 EUR od ove nedelje. Bilo bi najbolje da se raspitaš malo više u AČ, ali generalno obzirom da ne mogu da garantuju ni rok, ni opremu, ni cenu, nažalost verujem da će povećanje cene da svale na kupca.
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže sheytan

« Odgovor #138 poslato: 11. Okt, 2022. 15:24 »
AČ mi navodno od prvog dana garantue cenu, tako da oko toga ne brinem puno, al koje GODINE  =)) ću dobiti auto, ...
  • Vozi: Forester 2.0 2008., Tucson 1.6T 2023.

Van mreže Dadokg

« Odgovor #139 poslato: 11. Okt, 2022. 16:42 »
I meni garantuju cenu, usmeno.

Ako bude tako, to će biti prvi put da auto koji izađe iz salona vredi više nego dok je bio u  salonu.

Obično je obratno, auto gubi vrednost čim napusti salon.
  • Vozi: Škoda Kamiq

Na mreži Mareska

« Odgovor #140 poslato: 11. Okt, 2022. 17:48 »
To su gluposti, mora napismeno da pise. Skoro su mi u ac rekli sve i da ga isplatis u celosti prilikom narucivanja cena nije zagarantovana.
  • Vozi: Superb

Van mreže Dadokg

« Odgovor #141 poslato: 11. Okt, 2022. 17:52 »
Piše u ponudi. Dobio sam ponudu sa kompletnom specifikacijom kako auto treba da izgleda i koji opremu treba da ima. Naravno, na kraju stoji cena.

Takvu ponudu sam prihvatio. Takva ponuda ih obavezuje.
  • Vozi: Škoda Kamiq

Na mreži Mareska

« Odgovor #142 poslato: 11. Okt, 2022. 18:11 »
Nema nista od toga,veruj mi.

Van mreže fobia24

« Odgovor #143 poslato: 11. Okt, 2022. 18:12 »
Cena ne sme da se menja, barem kod vecine dilera koji posluju posteno. Dokaz je i ponasanje Skoda Auto prema ceskim kupcima koje pusta niz vodu na nacin da oktaviju koju su cesi porucili prosle godine, a trebali da je dobiju u novembru ove, odlazu isporuku za kraj sledece godine jer znaju da ce tako kupci odustati od narudzbine. Tako ogranicenu kolicinu automobila isporucuju radije kupcima koji su auto rezervisali dosta kasnije po visim cenama. U ovom podforumu sam okacio tekst na ceskom, sto dokazuje da su cene vazece za kupca u vreme narucivanja:
https://forum.skodaforum.rs/index.php?topic=13869.0
Isti slucaj sam imao i ja, platio sam auto po ceni u momentu narucivanja koja je bila dosta niza od trenutka isporuke. Imamo i temu u ovom podforumu vezanu za rok isporuke da ne idemo vise u off u ovoj temi gde pisu utiske oni koji imaju auto.

edit: bez tt linkova, hvala!
« Poslednja izmena: 31. Dec, 2023. 10:52 Karlheinz »

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #144 poslato: 11. Okt, 2022. 19:11 »
Ja kada sam narucio sada auto nisu hteli ni kaparu da uzmu. Kazu ne znamo kada ce biti isporuka i da ne mogu da prihvate ni kaparu ni placanje pre isporuke. Takodje su mi rekli da cena moze da varira par procenata gore dole. Meni je cena ostala ista. U ponudi je i pisalo da cena nije konacna zbog stanja u svetu.
  • Vozi: Octavia 1.6 tdi 2018. Style

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #145 poslato: 11. Okt, 2022. 19:26 »
Evo iz ponude

Van mreže fobia24

« Odgovor #146 poslato: 11. Okt, 2022. 20:29 »
To kod njih sto ne znaci da je to svuda tako. Pravilo je da se cena ne menja i zato nece ni kaparu da uzmu. Nisu svi dileri korektni. Ja bez kapare ne bih ni cekao jer to je meni neka vrsta sigurnosti vise nego njima, a pre svega cene. Meni je diler rekao kada sam pitao jel moze cena da se promeni usled dugog cekanja, da ne moze i da to nikad nije bilo.

Na mreži Mareska

« Odgovor #147 poslato: 11. Okt, 2022. 20:35 »
Auto cacak, zrenjaninski put Beograd.
Ne garantuje za konacnu cenu sve i da uplatis ceo iznos prilikom porudžbine. Sva ostala polemika je glupost cista...

Van mreže DarkoNS1987.

« Odgovor #148 poslato: 11. Okt, 2022. 20:42 »
To kod njih sto ne znaci da je to svuda tako. Pravilo je da se cena ne menja i zato nece ni kaparu da uzmu. Nisu svi dileri korektni. Ja bez kapare ne bih ni cekao jer to je meni neka vrsta sigurnosti vise nego njima, a pre svega cene. Meni je diler rekao kada sam pitao jel moze cena da se promeni usled dugog cekanja, da ne moze i da to nikad nije bilo.
Samo napisah svoje iskustvo. Hteo sam da uplatim ceo auto pri porucivanju ali nisu prihvatili… nisam imao nekog izbora nego “da im verujem”. Kum je u alprosu kamiqa narucio isto kad i ja superba. Takodje nisu hteli da uzmu novac i isto mu je receno da ne garantuju konacnu cenu. Kako je kod drugih nisam upoznat. Ovo je iskustvo iz alprosa i intersrema.

Van mreže Dobrivoje

« Odgovor #149 poslato: 29. Okt, 2022. 13:40 »
Ja sam isto ozbiljno zagrejan za ovaj model skodinog auta sa 1,5l motorom.
  • Vozi: skoda 1000 MB