0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.
Evo i ja da se oglasim,nakon cetvrtog servisa koji sam odradio na oko 58000 km.Osim standardne zamene ulja i svih filtera,zamenjene su svecice i ulje u kocnicama sto je kostalo oko 41000 din.Servis je odradjen u *Cirincu*,usluga je ok i korektno je ponasanje zaposlenih.Moram da napomenem da nista nije uradjeno povodom cudnog zvuka koji se javlja prilikom kretanja,receno mi je da imam jos solidno vremena garacniju-sta god to znacilo...Neko je u prethodnim postovima napisao da ima problem prilikom kretanja,kod mene to nije slucaj osim sto se javlja taj cudan zvuk.Potrosnje ulja nema,potrosnja benzina je i dalje 5-5,5l otvoreno,grad 7,5-8l sto me cini zadovoljnim s obzirom na Beogradske guzve.Generalno sam zadovoljan kamiq-om do sada,toliko.Pozzz
Odradio sam i peti servis,na 72000 km.Kao i prethodni,odradjen je u *Cirincu*.Zadovoljan sam uslugom i brzinom servisa,te usluge navedenih preporucujem.Sto se tice vozila,zadovoljan sam kao i prvog dana-ulozeno,dobijeno.Malo je tvrdji,neudobniji ali to se tolerise izdrzljivoscu sklopova vozila.Toliko za sad,pozzz