0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Hvala na odgovorima. Mislim da necu pogresiti (a i zeni se svidja!). Inace jos uvek vozim svoju Oktaviju A5 1.4 plus TNG, koju necu prodavati jer bi bilo steta, mnogo joj je veca upotrebna nego trzisna vrednost. A auto je garaziran i sluzi odlicno sve ove godine.Kakvi su vam rezultati potrosnje? Kapiram da u gradu (gde se provodi realno 80% voznje) ne trosi ispod 10l...
Sto se tice motora perfektan, lepo vuce pogotovo u gradu, mnogo tisi i mirniji nego bilo koji dizel. Jedina mana po meni je menjac dq200 sa suvim kvacilom.
Ne verujem da sa tom težinom auta i u dizel varijanti u gradskoj gužvi može da spusti ispod 8-9 litara. Tako da kapiram da TSI ne bi trebalo da troši više od 1-2 litara goriva u istim uslovima gradske vožnje, a otvoren put verovatno približna potrošnja. Što se tiče GPF-a, verovatno nisi mi primetio da ga imaš ako nisi napravio baš neku veliku kilometražu do sada? Takođe čitao sam da su ljudi koji mahom voze samo po gradu imaju problem sa izduvnom granom i EGR-om, kao i na dizelu hoće da se začepi. A DQ200 je izgleda tek posebna priča, šteta što su njega stavili u motor sa 150ks. Iako ima gornju granicu od 250Nm mogli su da stave nešto bolje bar DQ500 ili DQ380. Jesi radio nešto na DQ200, tipa zamena ulja, filtera ili slično?
Jesi li ga poredio sa neki dizelom 1-1, ili to paušalno kažeš?Što se tiče menjača, ti najnoviji sa suvim kvačilom bi trebali biti pouzdaniji.