Koliko sam ja imao prilike da se informisem na vise mesta: 2 tehnicka pregleda, Autocacak servis, Bugi trade servis (firma za limariju koja saradjuje sa Autocackom), zatim 2 servisa za zatamnjivanje stakala, Zakon nigde nije propisao folije za farove, dakle jos uvek su u nepostojecoj zoni, samim tim ne bi smeli na tehnickom da vas drndaju za folije na farovima...
Ali ima jedno ali: far ne sme biti sakriven folijom, tj. folija ne sme yatvoriti svetlosni snop fara... A to opet moze negde na nekom tehnickom da napravi problem ako je neko stavio bas neku gadnu crnu foliju, a ne vidim razloga da je iko stavi...
Ja licno imam svetlo plavu na prednjim farovima i maglenkama, tesko se moze primetiti, daje blagu plavicastu nijansu i nema smanjenja svetla...
Pozadi na stopaljkama imam srednje tamnu sivu, to je taman da da lepu boju faru i kontrast mom belom autu, ali nema vidljivog smanjenja svetla, dakle ne smeta...
Auto registrujem u ozbiljnoj kuci, koja uvek odradi obiljan tehnicki pregled i oni su mi takodje potvrdili da to nije problem...