0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Preporuka za mehaničku zastitu Abloy lock, ključ daleko manjih dimenzija od Zedera, praktičnije zaključavanje samo pritiskom brave na gore..Na prethodnoj Octaviji sam imao Zeder, na sadasnjoj Abloy i daleko je prakticnija.
Isto preporuka od mene, Skoro sam uzeo Karoqa i ugradio Abloy zastitu. Prakticna laka i brzo se sve zavrsava.
Hvala vam za iznijeta misljenja bog_daaan, koliko si platio taj Abloy lock, jel princip ugradjivanja slican Zederu (busenje letve volana), te kakav je princip rada?Iz vasih odgovora zakljucujem da je vecina pribjegla opciji Zedera, te po jedna osoba Abloy lock i Pandora alarm..
Jel nisi imao problema prilikom ugradjivanja?Jedan drugar mi kaze da njegov Karoq ima zracni jastuk za kolena, bas na mjestu gdje se ta neka zastita trebala ugraditi, pa kao da zbog toga nije mogao to provesti do kraja (mada mi djeluje neosnovano, ali ne mogu nista tvrditi). Cijenim da se i ova Abloy zastita ugradjuje na opisanom mjestu, pa cisto da mi priblizis stanje stvari u tom dijelu ako nije problem.
Abloy lock sam platio 210 ili 230 evra, slagao bih te ali cena je slična kao Zeder, nisu neke bitne razlike. Princip ugrađivanja jeste isti, samo se letva buši malo bliže vozaču, pa je brava pristupacnija. Zeder se obično niže ugradjuje pa ume da bude i nezgodno malo za zaključavanje - otkljucavanje.Princip rada, bravica klik na gore zaključano, ključ u bravu i okret, otkljucano. Jednostavno je, a em je ključ manji, em se lakše zaključava.I moja Octavia ima vazdusni jastuk za noge i kolena, ali on je nisko postavljen, zaštita se ugradjuje na letvu volana pri vrhu, gde je zaštitna plastika volana, tako da ne bi trebalo da postoje smetnje.
Један савет.Уколико у екипи имаш и женског возача води рачуна и о томе, односно о положају браве и начину откључавања, уколико се одлучиш за неку од ових механичких заштита.Искуство, супруга ме најстрашније мрзи због манипулације са Зедером!