ŠKODA forumi > Elektrika Mehanika Dijagnostika
OBD11 OBDeleven
djordje48:
Znaci tako funkcionise obd 11? Kod vcds je mana prvo sto je skup, pricam o originalu,.onda i komplikovan za upotrebu. Najveci problem je sto je cesto pomesan engleski i nemacki a takodje sve je u siframa. Npr aktivirano ovo kad nije aktivirano ono kad je aktivirano ovo. Ali dobro je sto ako se nadju kodovi resava sve 100 posto i takodje imas vecni update kad jednom kupis. Kao i pristup forumu vlasnika i autora programa. Koji inace moze da bude veoma drzak. Valjda je pun sebe sto je tako nesto smislio...ali dobro. Bzv mi je sto se za svaki modul placaju poeni kod obd 11... :(
jovan.ilic.89:
Каним се већ неко вријеме да га купим, много ми се допало како функционише у односу на VCDS којим баратам од верзије 11. Затребала ми је помоћ прије пар дана па док сам "раскрстио" са VCDS појачала се жеља да купим нешто једноставније, више user-friendly...тренутно није доступан NEXTGEN уређај па ћу се вјероватно охладити док не буде поново ту ;D
За неупућене, ево један видео из региона који објашњава ствари, и један озбиљнији (и дужи) који детаљно тестира оба и на крају боље оцјењује OBDeleven него VCDS ooops1
vnov:
--- Citat: dexterslab011 20. Avg, 2019. 22:32 ---82e sa "pro" aktivacionim kodom. Taj kod omogucava pristup kodiranju. Ako se ne doplacuje, onda je 50e, ali tada slizi samo kao dijagnostika, nema kodiranja. Super je, jer je bluetooth, nema kablova i pici sa telefona i najbitnije, za neke stvari koje ljudi najcesce otklucavaju, nema kodiranja, nego su oni vec napravili precicu, ti samo kliknes i on sam iskodira sve.
--- Kraj citata ---
Šta im znače doplate za kredite?Jel aktivacioni kod nema ograničeno vreme trajanja?
tivan:
Ako npr zelis ugasiti Start Stop sistem, imas za to kraticu i sve je gotovo sa jednim tapom. Ali svaka takva akcija (tamo to zovu Aplikacije ja mislim) se naplacuje iz kredita.
AcoSk:
@dexterslab011, aaa na njega si mislio, jeste dobra stvar.
Pisah negde na forumu, jedina stvar koja mi se ne svidja na OBDeleven-u je sto, kao sto pomenuse, skida one kredite, pa onda tokom kodiranja uvek moras da placas.
Tako npr. da bi ukodirao Video in motion preko opcije "One click" (tako nesto se zove?) treba da platis oko 11-12$ (mislim da je bila ta cena kada sam gledao poslednji put).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju