Autor Tema: Članovi foruma-Posao kojim se bavite tj.vaša zanimanja  (Pročitano 3507 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemun

Odg: Članovi foruma-Posao kojim se bavite tj.vaša zanimanja
« Odgovor #15 poslato: 28. Nov, 2013. 15:34 »
a koji je smisao ove teme ... mislim u škoda svetu ili u pričama kojima se mi bavimo...?

da li je bitno da li je neko od nas diplomiranogeneroštabnivolenter ili šta?
bitno je pre svega da li neko ima sta ovde pametno i smisleno da kaže?

pa da li bi iko od svih nas poverovao da je doktor po struci bio jedan od članova prošlog foruma koji su imali sta  najsvrsishodnije i smislenije da napise i podeli sa nama ...

ili,treba jednog dana da nam se pojavi neki prpfesor književnosti pa da nas zadivi svojim pozvanjem mehanike ili čega već...

e da, zaobravih da kažem za sebe ...
ja sam već poodavno diplomirani inženjer tehnologije sa za sada stalnim zanimanjem u struci ...

ali opet, kakve to veze ima sa celom škoda pričom?
ili je potrebno da se poveća broj poruka u profilu ili nam je toliko postalo dosadno od ove zime pa se cak i ovde blebece kao na FB...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Like ukupno: 1
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #16 poslato: 28. Nov, 2013. 15:56 »
a koji je smisao ove teme ... mislim u škoda svetu ili u pričama kojima se mi bavimo...?
Forum kao i svaki forum, sačinjavaju ljudi-članovi. Prirodno je da žele jedni o drugima da saznaju ponešto, i ostvare kontakte i mimo uskostručne namene ovog foruma. Uostalom, i nas dvojca smo se tako upoznali, i našli i druge teme za razgovor i druženje. Sam pokretač teme je definisao svrhu:
Poštovane kolege forumaši,
Ukoliko želite možete ovde da napišete posao kojim se bavite. Mislim da će to biti korisno svima nama, jer onda znamo kome da se obratimo ukoliko nam je potrebno.
« Poslednja izmena: 29. Nov, 2013. 09:13 pedja »

Van mreže MoonZeZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 28. Nov, 2013. 16:05 »
Nije fora da se blebece, vec je ideja teme da iznesemo ko se cime bavi, pa ako nekome zatreba neka pomoc u struci kojom se bavimo,
 tu smo. Ne vidim svrhu povecanja broja poruka kao sto je navedeno? Sta se dobija vecim brojem poruka? Da se ne dobija popust od 50% na novu skodu :-) Ajte molim vas.
Kome se ne svidja tema, neka je zaobidje suvisnim komentarima i neka je i ne cita. Mada mozda juri gore pomenuti popust :-D Aj ziveli.

Sent from my HTC Desire X  

• Vozi: Fabia 1.4 mpi, 2003.

Van mreže beodex67

« Odgovor #18 poslato: 29. Nov, 2013. 13:26 »
Po struci TV tehničar, bavim se popravkom TV i video uređaja, od sledeće godine počinjem kod kuma da radim PVC stolariju
  • Vozi: Felicia 1.3 GLX 1997. god.