Pozdrav ljudi, prelistao sam ogroman deo foruma, ali nisam siguran da li postavljam pitanje na pravo mesto.
Komšija prodaje O3 2016, DSG, 1.6 81kw, Ambition oprema, od dodatnog ima trokraki mf volan, bolero, dodatna 4 zvucnika, maxi dot u boji, ali felne 17" i 16" (zimske) i automatska dvozonska... on je prvi vlasnik, kupio u Alprosu, garaziran sve vreme i sada ima na satu 43.000km, nudi mi je za 11.800 €.
Mene zanima da li vredi to toliko? Svakako sam planirao da kupim neki polovnjak za oko 11.5k i Oktavija mi je bila u top tri odabira, tako da što se tiče toga mi je ok suma samo ne znam da li ta sa tom opremom vredi više ili manje, na oglasima su oglavnom dosta više prešle u toj opremi pa ne mogu baš da procenim.
Smeta mi što nema tempomat, parking senzore, zatamljena stakla i ne svidja mi se nešto boja al' nbt boja...
I sad da li to što je tako mala kilometraža i sve provereno vredi taj novac?
Ja bih u bliskoj budućnosti imao ulaganja za parking senzore, zatamnio bih stakla, i evenutalno ugradio tempomat, mada možda tek za godinu dve ako stvarno mislim da mi treba, trenutno ga nemam na kolima koja vozim i kapiram da bih ga ukljucivao samo kad idem na more.