0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Hvala Nenade na zanimljivom linku.U spisku standardne opreme je navedeno da Ambition ima "Blokada diferencijala XDS".To znači da je on sada standardna oprema? U Superbu 3 jeste, ne znam da li je bio u Oktaviji 3. Mislim da je kao i multilink išao samo u jače verzije Ili beše išao samo u "slabiju" vRS?
Koliko (je) košta(la) sada active O3 karavan sa 1.0 110ks motorom u SLO?
Trebalo bi da sve O3 imaju XDS kao nadogradnju ASR. To je sve samo proširenje softvera.Multilink je išao u verzije preko 150KS i sve 4x4 gde nema mesta za torziju.
Ja sad gledam 21.930 za 1.5 amb O4 na SLO konfiguratoru i cenovniku, ne vidim 21.430 cenu?21.675 je cena za 1.5 amb O3, imaju još uvek svi cenovnici "starog" modela na sajtu.
Verovatno je tako. Možda ga samo fabrički nisu uključivali jer se sećam da se na slabijem vRS-u XDS potencirao u reklamama, kao što se na jačem vRS-u potencirao VAQ.Ili je možda od FL na Oktaviji 3 i XDS fabrički uključen. Može neko ko je kupio novu Oktaviju 3 i pre i posle FL da kaže da li je tako.
Pogledao sam cenovnik u Češkoj. Ono što se meni dopada je da 1.5 tsi 110 kw i oslabljeni 2.0 tdi 85kw koštaju u krunu isto. Nadam se da će i u Srbiji biti tako.