Autor Tema: trazim ,kupujem invalid tocak 13 4x100  (Pročitano 2899 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže crki

Odg: trazim ,kupujem invalid tocak 13 4x100
« Odgovor #15 poslato: 28. Nov, 2013. 18:52 »
radi li sprej i kada je guma skroz ,,ispuštena" ili mora da bude neki pritisak?
  • Vozi: škoda felicia 1.3 glxi

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Like ukupno: 1
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #16 poslato: 28. Nov, 2013. 19:04 »
Radi i kada je skroz ispuštena ili pocepana do 2cm. Navodim tuđe iskustvo, jer lično nemam:"Ja sam imao iskustva s tim, probusena guma se tim sprejem napumpala i zalepila, i mada pise na bocici da treba odmah otici kod vulkanizera, vozena sledeca 2 meseca bez problema, cak i sa 180 na sat.". Lično to ne bih uradio, ali eto ima ekstrema koji vole da probaju/rizikuju. Glavno se može zaključiti-pouzdano će poslužiti do prvog vulkanizera-a to i jeste odgovor na tvoje pitanje.

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #17 poslato: 28. Nov, 2013. 19:23 »
Ispade citva filozofija oko rezervnog tocka. Imas copavca,imas sprejeve a imas i obican rezervni,sta god da odaberes uspeces da dodjes do vulkanizera pa taman i sa tom izbusenom.

Van mreže NemanjaZapočeo temu

« Odgovor #18 poslato: 28. Nov, 2013. 20:47 »
pa ja koliko znam ovde i trebaju da se daju misljenja svih vozaca.e ovako uzeo bi copavac jer normalni tocak mi puno zauzima prostor,ai cuo sam da nesme da se stavlja napred zbog osovina ,da neduzimo vise sam cu odluciti,pozz svima i hvala vam

Van mreže Neba

« Odgovor #19 poslato: 29. Nov, 2013. 10:21 »
U slucaju problema/busenja tocka na prednoj osovini mozes skinuti tocak sa zadnje osovine staviti napred a pozadi montiraj copavac...  :)
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #20 poslato: 04. Dec, 2013. 17:35 »
 Napravismo filozofiju oko tocka copavca,ako probusis gumu zovi me ja cu da te odguram rucno do vulkanizera.Salim se :).Ozbiljno ako ti je bas potrebno mesta u gepeku onda kupi sprej,svi kazu da je dobro trenutno resenje.Jesi li nasao copavca i po kojoj ceni?
Pozdrav
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #21 poslato: 04. Dec, 2013. 22:16 »
copavac je bio na otpadu kd Ranka VW u ledinama za 20e...
nije lose imati ga zbog prostora u gepeku... ali je stvarno samo za do prvog vulkanizera, pod uslovom da sene vozite putem Vreoci Arandjelovac...
meni je letos pukao i copavac na ovom putu posle 3km... na prelazu preko pruznog prelaza... dan je bio 38C a copavac nije bio propisno napumpan ..doduse ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže NemanjaZapočeo temu

« Odgovor #22 poslato: 04. Dec, 2013. 23:38 »
nesto sam nasao 15evra ali mi nije bas toliko hitno,moram prvo atest da uradim pa cu tek posle to