Autor Tema: Ukljuciti Lane Assist i TSR  (Pročitano 11369 puta)

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dixon

Odg: Ukljuciti Lane Assist i TSR
« Odgovor #45 poslato: 11. Sep, 2020. 09:55 »
Sto se tice klona super radi, sem sto antivirus prepoznaje neke pretnje i ako se secam modulu 4 nesto ne moze da pristupi. Verujem da starijim modelima pristupi bez problema.
Inace malo falilo da kupim original i kupio bih ga da je po ceni u Americi, ovako zaista nema potrebe, bar ne za moje.
Јасно. Делимо мишљење, ја такође на ивици био да узмем оригинал, али схватио да бих бацио паре и боље то уложити на неку другу страну. А она варијанта за 3 VIN ми се нешто није свидела никако

Van mreže Vuk

« Odgovor #46 poslato: 11. Sep, 2020. 11:30 »
Pravi razliku da taj treba drugi interfejs, hardver, taj kabel Hex-V2. Softver je isti.
E sad, mnoge stvari mogu i sa starim na novijem modelu, a nekim modulima ne moze da se pristupi. Konkretno za LA i TJA nisam siguran da li obavezno mora novi interfejs ili ne, zaboravio sam vec. Cak i na 2016. stari interfejs ne moze nekim modulima da pristupi i da modifikuje vrednosti. Ja imam klon interfejs, nemam tu V2 verziju.

Ništa, da sačekamo da stigne, pa ćemo videti. Hvala na odgovoru!

Van mreže Alex71

« Odgovor #47 poslato: 16. Sep, 2020. 10:26 »
Ja nisam ni znao da imam tu kameru u retrovizoru   :) , dok nisam skoro potegnuo kasko da menjam sofersajbnu. Sad sam vec neko vreme bez kola zbog jebene kamere posto je ovlasceni servis zacepio cenu za kalibraciju kamere (po zameni soferke) a osiguranje nece da prizna tu stavku posto ovi izgleda lupaju po usima po sistemu moze im se.
  • Vozi: Superb 2.0 TDI MY2019

Van mreže SuperB

« Odgovor #48 poslato: 16. Sep, 2020. 13:50 »
Alex koliko je kalibracija te kamere?

Van mreže Alex71

« Odgovor #49 poslato: 16. Sep, 2020. 17:38 »
kalibracija 19800 din. po fakturi. Pitao sam zasto je toliko skupo, odgovor je bio , da par servisa samo ima mogucnost to da odradi, a da pitam npr koliko je ta usluga u porse beograd. Rekli su mi da sve osiguravajce kuce prave problem za taj "dodatni trosak". Danas su mi javili da se osiguranje nagodilo sa servisom, bice to ok.
  • Vozi: Superb 2.0 TDI MY2019

Na mreži BingodaltonZapočeo temu

« Odgovor #50 poslato: 16. Sep, 2020. 21:04 »
Uh, i ja cu morati jednom soferku da radim, tako da vidim sta me ceka. Imam kasko i iskoristicu ga za soferku kad tad s obzirom da ona bese kosta oko 120.000 sa montazom. Kalibraciju mi nisu ni pomenuli u ns-u.
Znam da recimo za zadnju kameru takodje ide kalibracija, a samo Auto Cacak ima tu opremu. Generalno cu soferku menjati tamo gde imaju opremu, posto opremu salju tamo vamo.
Na jednom forumu sam inace video kako izgleda taj plakat za kalibraciju, lik je sam napravio i okacio na vrata garaze i pokrenuo kalibraciju ako se secam VCDS-om.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže Maksimus

« Odgovor #51 poslato: 17. Sep, 2020. 17:47 »
Pominjao mi je prijatelj te kalibracije,valjda je kalibracija za radar najbolnija,za nju traze 30tak hiljada cini mi se  =))

Van mreže squirll

« Odgovor #52 poslato: 08. Okt, 2020. 08:20 »
Pozdrav svima.
Vozim Superb 2020 imam kameru samo treba da aktiviram LA I TSR, zanima dal neko sa foruma iz Beograda ima dijagnostiku i voljan je da odradi za razumnu cenu ili ako mi mozete preporuciti prodavca koji ima ispravnog klona.
Hvala :)
  • Vozi: Superb 2020 Style Plus 190hp DSG 4x4

Van mreže dixon

« Odgovor #53 poslato: 08. Okt, 2020. 10:03 »
@squirll Имам ја клон, наводно је ова новија генерација, можеш доћи па да пробамо хоће ли. Пиши пп да ти оставим број :)

Van mreže dixon

« Odgovor #54 poslato: 08. Okt, 2020. 10:17 »
Сад изгуглах мало, ипак не може са овим то да се одради, боље да не чачкамо. Знам једино за оне на инстаграму code_expert, али дру кожу са ценама баш, да знаш...

Van mreže squirll

« Odgovor #55 poslato: 08. Okt, 2020. 13:19 »
@dixon hvala na ponudi :)
nasao sam neki  HEX-V2  za 7.000rsd i uzeo bih samo da znam da ce sigurno da radi, al nisam siguran pa cekam da neko potvrdi/opovrgne.
I ne znam ako ukljucim/menjam nesto preko dijagnostike dal gubim garanciju ili ne :/ to me najvise brine.
  • Vozi: Superb 2020 Style Plus 190hp DSG 4x4

Van mreže dixon

« Odgovor #56 poslato: 08. Okt, 2020. 13:28 »
Пази ја имам тај HEX-V2, није онај из једног дела него као онај кабл који се споји нс адаптер и користи најновију верзију VCDS са званичног сајта (20.4.2). У крајњем случају можеш доћи па да пробамо заједно и видимо шта нуди од опција, па ако може-може, ако не бар смо пробали.

Писали су људи по форуму раније чини ми се, што се гаранције тиче, то ови у овлашћеном ни не сконтају... Мада опет не бих могао да гарантујем за то јер нисам имао искуства.

Ако хоћеш, пиши пп па да се видимо и бар спојимо да установимо шта се дешава. Ја сам мој платио 50е, то је та иста прича.

Van mreže dixon

« Odgovor #57 poslato: 08. Okt, 2020. 13:39 »
@squirll Видех сад горе у теми на којим модулима се пали, јави се да средимо то . То ме било страх јер нисам нашао по гуглу тачне модуле и битове који се откључавају, али сад листао до врха теме па видим да је колега оставио упутства шта и како :)

Van mreže EF22

« Odgovor #58 poslato: 25. Jan, 2022. 10:57 »
Pozdrav Skoda SuperB 2016 godiste ima line assist, adaptivni line assist i adaptivni tempomat ali nece da krene sama u guzvi moram onu polugicu povuci prema sebi da krene. Sto znači da nema traffic jam assist? i jos nesto porbao sam kodirati da mi prepoznaje znakove sa ceste na pocetku sam imao samo na navigaciji i onda sam azurirao navigaciju i nestalo je sa navigacije i iskodirao sam sve sto sma nasao na upustvu i nece da ih preoiznaje ne znam zasto.

Van mreže dixon

« Odgovor #59 poslato: 25. Jan, 2022. 11:13 »
Знакови лоше кодирање, а ТЈА има ско прати траке испод 60-65km/h док је активан ACC адаптивни темпомат, ако је задржавање дуже од 3сек онда у сваком случају мора или ручица да се повуче ка себи или да се додирне гас. Ако не прати траке испод 60-65km/h чак ни док је активан ACC онда немаш ТЈА, то нећеш моћи да укодираш VCDS-ом, потребна је параметаризација коју VCDS не ради.