0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ako budes menjao u ovlascenom ili kod njih da kupis delove pa sam da zamenis. Pretpostavljam da si prvih par stotina km izbegavao nagla i dugotrajna kocenja.
al opet daju garanciju 2 godine
Svi moraju da ti daju garanciju, bilo koji servis. I radnja gde kupiš diskove.
isti problem imam na poslednja tri automobila... koje god diskove da kupim posle par hiljda kilometara, kad se koci energicnije na vecim brzinama javljaju se vibracije... isto se desavalo na golfu 3 isto na pasatu i isto sad na fabiji... jedino sto mi pada napamen da su diskovi koje kupujemo u radnjama tesko djubreee
Da se bar malo vratim na temu, proveri da ti nije kriva glavcina na nekom od tockova
Jesi li resio na bilo kom automobilu problem ili je to razlog menjanja vozila?Jel jos neko imao slican problem, moze li biti nesto drugo osim loseg kvaliteta diskova ?
Nisam resio problem. Vracao sam diskove dobijao nove menjao proizvodjaca i sve se isto ponavlja...Nisam probava da lagano kocim i kockam i slicno tome, i necu sigurno probavati...Nigde u upustvu za zamenu kocnica ne pise da nesme da se koci normalno posle zamene...Ja sam kupio auto da on sluzi meni a ne ja njemu!!! Jedino sto mislim da bi resilo problem su originalni vw diskovi i plocice, al nisam probao ...
Originalni diskovi i plocice u skodi oko 15k, sa njihovim rukama mislim da izadje sve skupa oko 20k, + sto onda imas garanciju pa te bas briga
pa da hocu da dajem tolike pare na auto vozio bi bmw mercedes ili sta vec...