Autor Tema: Kupovina skoda superb 2015 150ks manuel mjenjac laurin klement  (Pročitano 1314 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže SvireZapočeo temu

Odg: Kupovina skoda superb 2015 150ks manuel mjenjac laurin klement
« Odgovor #15 poslato: 10. Maj, 2020. 00:39 »
Išao sam u servis Skode i rečeno mi je da sačekam dok se malo smiri sve ovo oko Corone i da mozda pričekam August jer kazu mogli bi pasti cijene polovnih auta.

Imam taman eto jos malo vremena da pratim o čitam. Alternativa koju mi savjetuju je SKODA OCTAVIA RS tog godista.

Meni se lično SuperB svidja a i uklapa se u nase potrebe (malo dijete i.plan za jos jedno). U opcijama su bili neki od karavana pa čak i Sharan 2.0 TDI no pogledom na Superb svi su ostali iza.

Po meni i  nasim potrebama Superb limuzina sa ,625litara prostor pozadi ispunjava sve uslove za međudržavna putovanja.

Hvala dragi.ljudi. Svakako se javim cim.uzmem i kad god u ovom periodu do 3 mjeseca. sta.god da se odlučim to ce biti svakako Škoda to je sigurno. Ja trenutno ne vidim drugi brend koji ima bolji odnos dobiveno uloženo. (čak.mi je i Mazda ,6 karavan bila opcija ali xdd Škoda je ljubav).

Van mreže SuperB

« Odgovor #16 poslato: 10. Maj, 2020. 09:23 »
Neka ti pogledaju diskove i plocice, to je ta km kada se to menja, ja sam to odmah menjao, moglo je to jos da ide, ali bolje novo ATE marka(prva ugradnja) pa snagu akumulatora, pogledaj rubove oko tockova, kamencic hoce da skine farbu na rubu i da krene blaga korozija, video sam to na par primeraka ovde tog godista, to sam odmah gledao kod moje prilikom kupovine, pošto nema adaptivni tempomat, a mozda ni line assist tu mozes da skines koji euro, a line asist mozes da ukljucus u Srbiji, ima ljudi koji to rade, jesen-zima imaces ponekada problema sa maglenjem unutrasnjosti farova(toplo hladno), fabrička boljka. Vidi da li imas sitnice koje obicno "kradu" kisobrani u vratima, lampa u gepeku, grebalica za led u poklopcu rezervoara, rezervni tocak sa opremom ili pumpa za gume sa penom za "krpljenje" guma, plasticni fixatori za pod gepeka x2 kom...

Van mreže Bruder

« Odgovor #17 poslato: 12. Maj, 2020. 00:01 »
Daj broj sasije pa cemo videti sta kaze citab  bravo2
  • Vozi: Škoda