Dnevna Soba > Putovanja - Opisi & Saveti & Info

TAG uredjaj za putarinu

(1/3) > >>

djordje48:
Ne znam jel ima vec ova tema, nisam je nasao.

Ako zelite da preko enpay aplikacije aktivirate TAG pa da vam skida pare sa karice, juce sam saznao da mogu dva taga da se aktiviraju na jedan nalog i oba taga da vuku kredit sa iste platne kartice. Nakon sto odradite registraciju preko enpay treba vam 2x 600 din za dva taga. Posle toga dobijete dva povratna mejla tj racune kao dokaz da ste uplatili po 600 din.

ja sam isao u Orion telekom u pozesku i zena mi je aktivirala oba taga. Ne treba taj mejl koji ste dobili da pokazujete, nije trazila. Ako ste na starim tagovima imali kredit, postpaid kredit on se brise pa je preporuka da dodjete sa nulom dinara na tagu.

Mozda u ruzveltovoj u amss tj u Putevima mogu da vam prebace kredit sa tog taga na neki drugi, ali u Orionu ne mogu.

Tako sam ja bacio tj poklonio 30 din putevima srbije :( :))

URKE 80:
Široko ,,,,

petarp031:
Vrhunska stvar. Ja sam negde u martu uzeo ENP tag na promociji za 900rsd sa postarinom. Povezao preko aplikacije sa master card i sljaka kao sat, sam skida sa racuna. Pre dve nedelje sam ustedeo min 20 minuta na naplatnoj rampi Obrenovac, kolika je kolona bila na izlasku, zaustavna traka i pravo na ENP bez cekanja. Preradio sam nosac taga, prepravio na vakum i premestam u 2, 3 auta bez problema, jedino sto na rampi uvek ispisuje tablicu od skode bez obzira da li sam sa golfom ili subaru. U uslovima pise da se moze koristiti, tj.prebacivati u vise vozila iste kategorije.
Pozdrav

Melja:
Dobra stvar ali za firme traze menice a ja to ne dam tek tako. Trebali su drugacije da odrade taj deo.

m@c|-|oR:
Tag koristim jedno 6-7 godina. Još mi drži baterija. Samo, ja više volim prepaid jer kod uplate 10.000 imam popust 4%. Obzirom koliko trošim mesečno to nije zanemarljivo.
A da vrši pos'o, vrši itekako. Na nekim rampama je na žalost beskoristan, jer se gužva stvara na oba kanala (Batočina, recimo).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju