Autor Tema: Škoda connect  (Pročitano 2766 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži dixon

Odg: Škoda connect
« Odgovor #15 poslato: 09. Nov, 2020. 13:57 »
Каква срамота...

Van mreže romano_st

« Odgovor #16 poslato: 18. Feb, 2024. 20:05 »
Koji ce ti to? Placas pretplata za gluposti...

Nije baš glupost, evo jedna meni jako bitna stvar, što možeš uvijek vidit gdje su gužve, ja sam dobio prvu godinu mukte connect i infotainment online i mislim da vrijedi 80 eura godišnje i nastavit ću ga plaćati, pitao sam te to jer mi palo napamet da ako ti je istekla pretplata da možda zato ne daje praznu mrežu jer ako se ne može updejtat...
  • Vozi: Kodiaq,Fabia 4

Van mreže hirurg

« Odgovor #17 poslato: 19. Feb, 2024. 00:46 »
Pa rekao je da radi na velikom ekranu.

Sto se tice guzvi, imas waze. Radi posao. Isto i google. Tako da ne pada mi napamet. Porez za glupost.

Na mreži Mareska

« Odgovor #18 poslato: 19. Feb, 2024. 15:03 »
Cena je na godišnjem nivou jedne vecere sa prijateljima,zaista ne shvatam da neko da 20k+/EUR za auto,a problem mu je nekoliko desetina eura godišnje..
  • Vozi: Superb

Van mreže fobia24

« Odgovor #19 poslato: 19. Feb, 2024. 18:12 »
Ja sam jednu godinu produzio. Drugu nisam, mozda cu kasnije. Trenutna situacija u saobracaju je korisna kao sto kazes, a i podaci o voznjji, potrosnji, vremenu voznje, otkljucavaje i zakljucavanje bez kljuca sto mi je par puta bas trebalo kada nemam kljuc sa sobom, a treba da uzmem nesto iz kola. Jedino sto ne znam jel se mape update-ju i kada nemas aktivnu uslugu? Trebalo bi da moze jer on ima elektronsku sim za te stvari.

Van mreže Vladapetr

« Odgovor #20 poslato: 20. Feb, 2024. 15:28 »
Kako prikazuje stanje na putu, gužve itd? Aktivno mi je jer je auto u prvoj godini, za posle ću je svakako ponovo aktivirati zbog webasta i ostalog, ali nisam do sad dobijao nikakav info o stanju na putu. Verovatno treba da se koristi Škodina navigacija?
  • Vozi: Škoda Kodiag RS 2.0 TSI

Van mreže fobia24

« Odgovor #21 poslato: 20. Feb, 2024. 17:41 »
Meni je video stanje na putevima, radove, zastoje na putu i granicama i upozoravao na alternativne rute. Kod produzetka pretplate nakon prve godine sam posebno doplatio tu uslugu. Ima u aplikaciji pod kupovinama.

Van mreže Vladapetr

« Odgovor #22 poslato: 20. Feb, 2024. 18:57 »
Jesi li poredio sa Gmaps, koliko su te informacije precizne i ažurne?

Van mreže fobia24

« Odgovor #23 poslato: 21. Feb, 2024. 06:24 »
Uverio sam se uzivo da je precizno. Cak ona crvena linija za trasu gde je guzva je poprilicno tacna. Nisam nikad uporedjivao istovremeno sa google mapom jer sam koristio samo navigaciju u autu.

Van mreže Vladapetr

« Odgovor #24 poslato: 21. Feb, 2024. 16:00 »
Uverio sam se uzivo da je precizno. Cak ona crvena linija za trasu gde je guzva je poprilicno tacna. Nisam nikad uporedjivao istovremeno sa google mapom jer sam koristio samo navigaciju u autu.
To mi je bitno, pošto mi je Google Maps uključen 99% vremena kad sam za volanom. Nekad sam u vukojebini gde nema signala pa izgubim rutu, nekad promašim skretanje jer ne mogu stalno da zveram na ekran - zato bi putanja na VC bila idealno rešenje.
Probaću, čim mi kantu vrate sa servisa

Na mreži xyz01

« Odgovor #25 poslato: 23. Feb, 2024. 12:18 »
Škoda mape Def.najgore iskustvo u životu!!!proputovao sam pola evrope i nikad nikakvih problema medjutim s ovim mapama užas!!ukratko-cijelo putovanje me usmjeravalo na sporedne puteve sa auto puta tako da sam prokleo dan kad sam je uključio.vise je ne volim vidjeti uopste na displeju .inace Superb je u pitanju 2022g.i sve je podešeno na mapama da se drži glavne rute ali zamislite kad na auto putu odjednom počne crvene strelice za 1km skrenite desno????!i onda vas baci na region.put.u pitanju je putovanje bilo do Austrije preko madjarske.
Zato here(offline)sve pohvale!
  • Vozi: Superb

Van mreže romano_st

« Odgovor #26 poslato: 23. Feb, 2024. 13:14 »
Meni radi super,mislim da ti je tu stvar u postavkama, ne kažem ja da je najbolja navigacija ali meni radi super, negdje sam čak pročitao da je škodina navigacija bazirana na Here, po meni je Waze zakon, samo jbg ne daje prikaz u vc, što je meni osobno bitno, ja držim waze na carplayu u pozadini da me upozorava na kamere. Evo npr u Splitu imamo naselja što ja zovem favele di ti ni waze ne nađe točnu adresu, a škodina npr nađe
  • Vozi: Kodiaq,Fabia 4

Van mreže che_guevara

« Odgovor #27 poslato: 24. Feb, 2024. 17:52 »
Cena je na godišnjem nivou jedne vecere sa prijateljima,zaista ne shvatam da neko da 20k+/EUR za auto,a problem mu je nekoliko desetina eura godišnje..
a ja još manje shvatam da nekome dam 20k+ evra a on mi posle traži pretpaltu na glupavu aplikaciju...i sad će ta jedna večera na godišnjem nivou da upropasti vw grupu?
  • Vozi: Škoda Kamiq 1.0 81/110 i Hyundai i20 1.25

Van mreže Vladapetr

« Odgovor #28 poslato: 24. Feb, 2024. 20:35 »
Ako ti je glupava i ne vidiš joj svrhu, nemoj je platiti. Kome nije glupa i ima svrhu, platiće.

Van mreže Vladapetr

« Odgovor #29 poslato: 25. Jun, 2024. 21:10 »
Danas sam uplatio još godinu dana za Connect uslugu, nekih 3500din. Infotainment online je dodatnih 4500, to nisam uzeo jer fabričku navigaciju ne mogu da koristim, a probao sam nekoliko puta