0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Meni deluje da je to dzek od pojasa.
Vratiti airbag u njega to je glupo i da pitam je l da ?
Pa jeste... Najgore Sto sada sam u tripu da je ceo sastavljen na otpadu fazon ali dobar je generalno... Danas je bio na malom servisu, majstor kaze da mu bilo zao da toci ulje, cisto kao suza, jos imam najlon ispod patosnica, menjac je ko sat... Samo sto je ta strana izgleda bila solidno opaljenа, kapiram da se u suprotnom ab ne bi otvorio.. Al mi i dalje fascinantno zasto nije ispaljen i ab sa table, valjda klasican bocni udar sta li je
Ja mislim da je najbolje da ti vise nista ne zagledas oko tog automobila. Takav je kakav je...izgleda dobar. E sad, ako nisi siguran oko ABga...Prvo, on i ne mora da se uvek aktivira. Zavisi od siline udara, ugla delovanja sila...mozda je i bio isklljucen...Ko zna. Ti eventualno treba da proveris u nekom servisu da li je aktivan i da ga osposobis ako nije za u slucaju "ne daj boze"....A to sad, kako on izgleda....to niko ni ne primecuje niti je koga briga. A sto manje razmisljas oko toga "mirnija ti je glava". Cela ova situacija moze da lici na situaciju: nadje covek zenu koja je dobra, lepa, zgodna, dobra domacica...sve super..a onda pocne da istrazuje njenu proslost i da razmislja skim je sve ona bila...Cuti bre...i teraj to...