Autor Tema: Naborana sedista  (Pročitano 2021 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maksimus

Odg: Naborana sedista
« Odgovor #15 poslato: 30. Sep, 2020. 18:52 »
Sediste za taj auto ne bi trebalo da je previse skupo da se nadje,ja bih to licno najpre odradio.

Van mreže dixon

« Odgovor #16 poslato: 30. Sep, 2020. 18:59 »
Ово што каже Максимус има највише смисла, узмеш комплет седиште са airbag-ом и не боли те глава, кад све остало ради нормално као што кажеш. Ако је и ударен, онда је добро одрађен вероватно :)

Van mreže BucaZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 30. Sep, 2020. 20:17 »
Vec sam se nadavao boga oca tako da bih novo sediste preskocio ako nije do 100e a kapiram da nije ni blizu 100e tako da neka ga kako jeste na kraju krajeva...kad se malo bolje izgleda stvarno ima sitnih razlika koje su vidljivije na slikama nego live...
  • Vozi: A7 octavia

Van mreže Maksimus

« Odgovor #18 poslato: 30. Sep, 2020. 20:24 »
Buduci da su komoletni koznni enterijeri i za daleko skuplje aute redovno ispod 1000e mislim da je realno da se moze nabaviti jedno polovno sediste oko te cifre.
Ima clanova koji su potkovaniji i mogu da potvrde/demantuju.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #19 poslato: 30. Sep, 2020. 20:26 »
Upravo sam na etki nije novo sediste skupo 2200e  =)) . Polovna komplet sedista su 400 500 , ko ima da je levo lose sigurno bi dao desno za 100e , ja bih svakako da imam odvojeno .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #20 poslato: 30. Sep, 2020. 20:29 »
Vratiti airbag u njega to je glupo i da pitam je l da :(?

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #21 poslato: 30. Sep, 2020. 20:32 »
Meni deluje da je to dzek od pojasa.

Trebalo bi da je upravo to .

Dzek od airbega je uvek zute boje i ima sigurnosno kopcanje .

Vratiti airbag u njega to je glupo i da pitam je l da :(?

Da li tebi svetli greska za airbeg ? Ako ne svetli, a sumnjas da nije ispravan kod elektricara da vizualno proveri dzek airbega ispod sedista uglavnom ga prespoje da ne izbacuje gresku, a sam airbeg izdzekaju .
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #22 poslato: 30. Sep, 2020. 20:44 »
Ne svetli a ispod sedista ubijte me ako vidim ista zuto.

« Odgovor #23 poslato: 02. Okt, 2020. 19:13 »
Ispaljen ko vrata, krenem danas malcu da ukljucim child lock i skapiram da je onaj kruzic isprskan, zagledam bolje i skapiram da u i prednja i zadnja vrata otvarana... Onda skapiram da prednja vrata i ako zatvaraju top spolja beze za fazon 2mm u odnosu na prednja i ne nalezu u ravni bas zbog toga stonplastika nije nalegla najlepse, tako da je auto imao solidan ulet izgleda ali je vrlo dobro odradjen :(((

Van mreže milosgranice

« Odgovor #24 poslato: 02. Okt, 2020. 20:21 »
Sad ce crvici da ti se motaju po glavi, svi smo se mi sjebali nekad po pitanju kupovine kola sto u preteranoj zelji sto u zurbi, ja sam skoro uzeo kombi gde sam bukvalno gledao samo motor a ono ostalo ocigledno nisam ni konstatovao, al dobro bitno je zdravlje, parama se kupuje sve drugo
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #25 poslato: 02. Okt, 2020. 21:45 »
Pa jeste... Najgore Sto sada sam u tripu da je ceo sastavljen na otpadu fazon ali dobar je generalno... Danas je bio na malom servisu, majstor kaze da mu bilo zao da toci ulje, cisto kao suza, jos imam najlon ispod patosnica, menjac je ko sat... Samo sto je ta strana izgleda bila solidno opaljenа, kapiram da se u suprotnom ab ne bi otvorio.. Al mi i dalje fascinantno zasto nije ispaljen i ab sa table, valjda klasican bocni udar sta li je

Na mreži pajapop

« Odgovor #26 poslato: 02. Okt, 2020. 23:29 »
Pa jeste... Najgore Sto sada sam u tripu da je ceo sastavljen na otpadu fazon ali dobar je generalno... Danas je bio na malom servisu, majstor kaze da mu bilo zao da toci ulje, cisto kao suza, jos imam najlon ispod patosnica, menjac je ko sat... Samo sto je ta strana izgleda bila solidno opaljenа, kapiram da se u suprotnom ab ne bi otvorio.. Al mi i dalje fascinantno zasto nije ispaljen i ab sa table, valjda klasican bocni udar sta li je

Ja mislim da je najbolje da ti vise nista ne zagledas oko tog automobila. Takav je kakav je...izgleda dobar. E sad, ako nisi siguran oko ABga...Prvo, on i ne mora da se uvek aktivira. Zavisi od siline udara, ugla delovanja sila...mozda je i bio isklljucen...Ko zna. Ti eventualno treba da proveris u nekom servisu da li je aktivan i da ga osposobis ako nije za u slucaju "ne daj boze"....A to sad, kako on izgleda....to niko ni ne primecuje niti je koga briga. A sto manje razmisljas oko toga "mirnija ti je glava". Cela ova situacija moze da lici na situaciju: nadje covek zenu koja je dobra, lepa, zgodna, dobra domacica...sve super..a onda pocne da istrazuje njenu proslost i da razmislja skim je sve ona bila...Cuti bre...i teraj to... bravo2
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.

Van mreže Maksimus

« Odgovor #27 poslato: 03. Okt, 2020. 15:19 »
Kod bocnog udarca auto nece ispucati ab iz table,nema razloga,samo bocni i zavesu(ako je ima).
Ja bih proverio da li ima ab u tabli i zamenio sediste.
Ne vredi sad vrteti najcrnje scenarije po glavi.

« Odgovor #28 poslato: 04. Okt, 2020. 21:41 »

Ja mislim da je najbolje da ti vise nista ne zagledas oko tog automobila. Takav je kakav je...izgleda dobar. E sad, ako nisi siguran oko ABga...Prvo, on i ne mora da se uvek aktivira. Zavisi od siline udara, ugla delovanja sila...mozda je i bio isklljucen...Ko zna. Ti eventualno treba da proveris u nekom servisu da li je aktivan i da ga osposobis ako nije za u slucaju "ne daj boze"....A to sad, kako on izgleda....to niko ni ne primecuje niti je koga briga. A sto manje razmisljas oko toga "mirnija ti je glava". Cela ova situacija moze da lici na situaciju: nadje covek zenu koja je dobra, lepa, zgodna, dobra domacica...sve super..a onda pocne da istrazuje njenu proslost i da razmislja skim je sve ona bila...Cuti bre...i teraj to... bravo2
Ti si jedan megacar!!! Hvala puno ljudi na pomoci i savetima, pokusacu negde da navatam polovna sa ab mada voze ljudi i bez njih pa su u komadu, ako mi onaj gore presudi dzabe mi svi ab sveta malo sam se smorio u pocetku ali motor menjac itd kao svajcarci pa sam koliko toliko cool sada

« Odgovor #29 poslato: 11. Okt, 2020. 21:31 »
Ljudi da li imate preporuku za nekog majstora ko bi ipak detaljno pregledao trenutno stanje stvari, dripac je ni manje ni vise u auto bacio neki snj akumulator, u strahu sam da je to i najmanji deo iznenadjenja koje me ceka pa bih ipak da proverim da li ostajemo u ljubavi ili se rastajemo moj octavian i ja