0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozdrav svima! Pošto se trenutno, kao i verujem mnogi ovde, nalazim u čekanju dodele proizvodne nedelje, htedoh da pitam da li možda ima nekoga kome je skoro stigao Kamiq ili zna nekoga u toj sitauciji pa da pokušamo da procenimo koliko je trenutno čekanje od porudžbine do isporuke spram automobila koji sada dolaze?
Jedan od kolega s foruma(ima na nekoj temi) je nedavno dobio auto nakon svega nekoliko meseci čekanja, motor 1.5... Ne znam zašto neko čeka par meseci, neko par godina...
Verovatno mislis na mene. Ja sam za ravno 3 meseca dobio auto. Nije kamiq nego superb. Ovo problemi sa cipovima i ostalo mislim da je prose.....e. Superb i kodiaq regularno stizu kao i ranije mozda koji messc duze (benzin). Matematika je jasna, benzin stavljaju kao prioritet zbog "niskog" co2. A gore dva pomenuta modela guraju posto im je najveca zarada. Na ostalim modelima im je manja zarada i zato se "ceka na red".
Ista situacija sa cekanjem ako ne i gora u CG (malo trziste).Porudzbina Jul, nema nikakvih povratnih informacija iz fabrike o proizvodnji.