Autor Tema: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila  (Pročitano 47800 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

zdravo drugari ..
zeleo bih da podelim sa svima jedan nov pretrazivac delova...
proverio sam kako funkcionise i dosta je @komforan@ za nas koji kao sve znamo

u pitanju je
www.autopartoo.com

na dalje cete se sami snaci ...
odlican pretrazivac za upredjivanje paralela medju proizvodjacima kao i medju vozilima na koje je mozda ugradjivan trazeni deo ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

za sve one koji mozda nisu imali saznanja zelim da jos jednom ponudim koje sve modele vozila i delova  skodinog programa poznajem i imam, kako ne bi se ponovila situacija da neki veoma aktivni clanovi skodaforuma nisu informisani...

skoda favorit
skoda felicia 1.3,1.6, 1.9d
skoda felicia PIK UP
skoda fabia 1.4, 1.4 16V, 1.9sdi, 1.4 tdi, 1.2 6v, 1.2 12v
skoda octavia A4 1.6 55KW, 1.6 74KWE, 1.8 92KW, 110KW, 1.9 SDI ,TDI (AGR I ASV MOTORI)
SKODA praktik (rumster) 1.2 ...
skoda octavia A5 COMBI 1.9TDI 77KW...

naravno, za sve ove modele, moguce je nabaviti i nove delove u kvalitetu(tu ne mogu garantovati najbolju cenu ... ali mogu garantovati proveren kvalitet...)
za sve navedene motorn grupe, posedujem motore domaceg porekla ...i jos mnogoooo toga

OBAVESTAVAM da je ponuda motorne grupe pojacana sa modelom motora
1.4 74kW oznake BBZ (veoma slican kao AUB)

http://www.enginesod.com/images/www.enginesod.com/big/bg41363354172bby.jpg

zdravo drugari,
samo da se javim.. najnovije aktivnosti u MOJASKODA prici vec ste videli u drugoj temi gde smo opisali novajliju u MOJOJ PIK UP ERGELI ... ali da ne mesam babe i zabe ...

ne znam da li je to vec svima dosadilo, ali jos jednom zelim da obavestim sve clanove da u narednom periodu cu pratiti tendenciju smanjivanja zaliha delova za modele SKoDA FAVORIT I FELICIA ... ovo moze imati za posledicu da za navedene modele ili necu imati delove u meri kako je to nekad bilo, ili ce cena tih delova mozda imati neku drugu cenu ...
stoga, vas sve najiskrenije molim da pogledate dobro sta je to sto bi zeleli da imate za rezervu ... cene u narednom periodu su i vise nego simbolicne i cilj mi je da sto bolje snabdem moje stare poznanike delovima koje im mogu zatrebati ...

trudicu se da ne opterecjem previse desavanja i komunikaciju na forumu sa takstativnim navodjenjem grupa delova koji su na akciji, to verujem da svi pratite i preko poznatog fb profila ...
www.facebook.com/mojaskoda.zemun

puno pozdrava svima

dusko

zdravo drugari,
znam da je vecina vas upucena u desavanja u mojoj garazi, ako ovim putem koristim priliku da naglasim i ponovim, da je na snazi zimska rasprodaja delova 2014/2015
sta to konkretno znaci ?

to je veoma tesko opisati rečima, ali najslikovitije mogu reci ovako ... ukoliko imam dva identicna dela koja poticu sa dva razlicicta vozila, moguce je jedan od njih kupiti U POLA CENE ...

nije potrebno dalje opisivati zasto je to tako ... ali sustina je jasna ...
pozovite i proverite ili se raspitajte u kom statusu je cena dela koji Vam treba, jer ide Nova godina, Deda Mraz ne postoji, ali su ČUDA MOGUĆA.

Pozdrav
Duško

dobro jutro i prijatan vikend svima,
kao što već većina zna u toku su najspektakularnije pripreme za održavanje sledećeg vanrednog okupljanja škoda foruma i u tu čast sem  neke gude koja će biti kolateralna šteta, velike napore ulažu naši (kineski)neimari da po prvi put omoguće organizovan prelazak konvoja ŠKODA FORUMA na banatsku stranu obale Dunava ...
mali uvod nadam se da nikome  ne smta za ono što sam planirao da organizujemo za tačno 14 dana ...

više o tom dešavanju pisaću u okviru otvorene teme, a ovim bih želeo da ponovim da smo se u duhu Novogodišnjih praznika (da i dalje nastavim sa satirom)pridružili akcijama popusta koje su prvo primenjene na sve radnike državnog sektora, koji su za za dobrobit svih ostalih odrekli minimum 10procenata svojih primanja....
tako i kod nas ...  u toku je najveca do sad rasprodaja delova ...
da li je najveca u smislu kolicine odlicnih delova koje nudim ili su u pitanju nenormalno niske cene za veliki broj delova, to morate sami da procenite ... Naravno akcija traje dok traju zalihe...

ono što će manje interesovati ostale članove foruma, ali je vredno pomena je da je MOJAŠKODA ZEMUN od pre neki dan aktivno započela  saradnju sa Centrom za reciklažu i da smo (iako sam i do sad vodio računa) podigli na još viši nivo aktivnosti  zaštite životne sredine u smislu  praćenja tokova otpada koji neminovno mogu nastati ...

pozdrav svima ...

hvala svima za preko 6000 pregleda ove teme ...

pozdrav svim drugarima forumašima  uz najlepše želju za Novu 2015. godinu

Van mreže crki

Odg: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila
« Odgovor #82 poslato: 01. Jan, 2015. 13:56 »
Srećna nova ;D ,ja ti sinoć poslao poruku na mob,ali nepotpisanu  :)
  • Vozi: škoda felicia 1.3 glxi

zdravo drugari,
obavestam sve da od sutra 3jan MOJA ŠKODA ZEMUN nastavlja sa radom.
za 2015.godinu postavljeni su ciljevi i zelja mi je da se u ovoj godini mnogo vise druzimo a da ponuda delova bude jos bogatija nego li do sad .
moram da se pohvalim da je gotov jedinstveni sistem obelezavanj delova koji ce mi pomoci da jos brze i lakse proverim da li na stanju imam trazeni deo uz istovremenu proveru da li trazeni deo mozda potice sa nekog drugog vozila (VW grupa je cudo ... svakakve kombinacije postoje)

vecina Vas zna da do kraja meseca januar traju potpune rasprodaje delova koje imam na stanju i da pored ponude da je moguce kupiti deo po znatno nizoj ceni ako potice sa nekog od ranije nabavljenih vozila, moguce je dobiti popust na deo koji trazite uz nasu ugradnju ili kako se vec dogovorimo ...

zelim svima mnogo bolju i laksu godinu, zdravlja pre svega, a sve ostalo cemo sami da stvorimo ....

pozdrav

Dusko

Zdravo drugari,
SA VELIKIM PONOSOM OBAVESTAVAM SVE DA JE MOJA SKODA ZEMUN OD DANAS ZVANICNO UVELA NOV NACIN OBELEZAVANJA I PRACENJA LAGER LISTE POLOVNIH DELOVA SKODINIH I SEAT VOZILA...
Od danas nepogresivo i u najkracem vremenskom roku moguce je proveriti i saznati da li na stanju imam deo koji bas Vama treba i dati informaciju da li eventualno postoji paralela sa SEATA ili drugog VW modela ...
jedino što je prilikom upita veoma bitno, ako vec nemate originalni kataloski broj, je da znate SLOVNU OZNAKU MOTORA ... ne broj ŠAŠIJE I SLIČNO .. a to najcešće moze da se pročita sa POLISE OSIGURANJA ILI očitavanjem SAOBRAĆAJNE DOZVOLE U ČITAČU uz pomoć programa Čitač saobraćajnih dozvola MUP-a.
Potrudio sam se da ponudu delova podignem na jedan malo viši nivo, možda čak i na nivo koji nije zastupljen na ovim prostorima i očekujem u narednom periodu da će svakako biti dečijih bolesti u radu programa i novog sistema praćenja delova, ali verujem da će svi oni biti veoma brzo i lako prevazidjeni.
Takođe u fazi izrade je jedinstvena baza fotografijja svih deloav na ponudi i nadam se da ću i time uspeti da svima olakšam potragu za delom ili sklopom koji nedostaju.
S poštovanjem i sa željom da u svakom danu
budem(o)
bolji

Pozdrav
Duško

ps

link za čitač saobrajne je lako naći
http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/registracija-citac-saobracajne.h
http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/registracija-citac-saobracajne.h

zdravo drugari,
obavestavam sve da je od danas krenula veoma interesantna igra pod pokroviteljstvom MOJA ŠKODA ZEMUN
naime, svakog dana  ću na ličnom Limundo profilu postavljati licitacije sa pocetnom cenom od 99 dinara za delove za koje smatram da postoji interesovanje... u pitanju su za pocetak delovi koji mozda u ovim danima mogu biti deficitarni ... posude za vodu za pranje stakla, motorici brisaca, posude za antifriz i slicno ...
ukoliko se uz vase interesovanje pojave vise od jednog zainteresovanog za neki drugi deo koji imam trenutno na stanju igra se nastavlja ...  ukoliko, interesovanje za ovakav vid kupovine bude veliko u toku licitacije cu obavestiti koliko prvoplasiranih ucesnika mogu da kupe deo po ceni koja ju su ponudili ...
licitacije mozete pratiti preko ...
mog limundo profila a prva licitacija je vec pocela ...

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-mehanika/Posuda-za-antifriz-seat-ibiza-skoda-fabia-octavia/32416897

takodje, stanje na licitacijama moguce je pratiti preko fb albuma limundo, kupindo i ostale extra ponude ...
https://www.facebook.com/mojaskoda.zemun/media_set?set=a.108189882694061.11846.100005091486916&type=3
puno srece
Duško

ZDRAVO drugari ,
kao što sam već najavio ima dosta noviteta u načinu funkcionisanja MOJA ŠKODA ZEMUN ...
polako ali sigurno zaziveo je novnacin oznacavanja delva koje imam na stanju čime sam koliko već za sad mogu da primetim ubrzali sagledavanje brojnog stanja delova koje imam ...
sa druge strane, uporedjivanjem kataloških brojeva svakim danom uvidjam nove paralele i iznenadjujem se koliko delovi sa nekih vozila se koriste na drugim vozilalima u okviru VW GRUPACIJE.
ono što želim da najavim je da će se ovih dana intenzivirati licitacije delova po neverovatno povoljnim cenama, u sustini cene zavise od svih vas ...
ono sto trenutno mogu da najavim su felne za skodu favorit 4komada koje se vec nalaze na aukciji
http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-gume/4x98mm-FELNE-SKODA-FAVORIT/32676217#
u najavi su sledece pozicije:
table osiguraca skoda felicia
poluosovine skoda fabia i oktavia
stakla vrata, skoda felicia, favorit i oktavia MK1
ventilatori kabine skoda oktavia Mk1...

slede nove licitacije i iznenadjujuce dobre ponude ...

pozdrav svima ...

MOJA ŠKODA ZEMUN obaveštava sve vlasnike ŠKODE FAVORIT I ŠKODE FELCIJE da će do daljenjeg biti na snazi totalna rasprodaja za sve delove koje imam na stanju ...
nažalost, kako trenutno stvari stoje ne verujem da ću unarednom periodu nabavljati u većem obimu delove za ove modele vozila i može se desiti da cene počnu da rastu u skladu sa smanjenim mogucnoscu nabavke a povecanjem potraznje ... (tako je već došlo do činjenice da se anlaser za fabiju prodaje za 30e, a za feliciju i favorit se proadaje za 50e ...)...
na ponudi su delovi enterijera (imam trenutno jedan odlican enterijer GLX ) I SVE OSTALO ŠTO IMAM NA POLICAMA ...

takođe, pozivam sve da prate aukcijsku prodaju preko najpoznatijeg aukcijskog sajta u Srbiji na kom je potrebno pronaci prodavca veselidusko ...

sve ostalo znate ...

zeleo bih da uskoro napravim prostora za novije modele vozila čija nabavka je u pripremi i nadam se ću veoma uskoro imati baš veliki pomak u ponudi delova za vozila mlađe generacije...

sve najbolje
pozdrav
Duško

MOJA ŠKODA ZEMUN obaveštava sve vlasnike starijih škodinih vozila da sam naišao na jednu zalihu delova za modele škoda 105, 120 ... u pitanju su NOVI I ORIGINALNI delovi ...
cena ovih delova je veoma veoma simbolicna...
CREVO KOCNICA ZADNJE S105/120
GUMICA METLICE BRISACA-UNIVERZ
LETECI LEZAJEVI RADIL. I SPEC.
LEZECI LEZAJ RADIL. I SP.
POKLOPAC TERMOSTATA S120
AUTOMAT STOP SVETLA Š120
CAURA NOSAčA SPONA Š120
CAURA PREDNJEG TRAPA-TANKA
CAURA PUMPE ZA VODU Š120
CEP POSUDE AT ULJA 120
CEP ZA VODU S.105-120
DIHTUNG BOCNOG DEKLA S.T.
DIHTUNG KARBURAT.S120-NA POSTO
DIHTUNG KARTERA S.T.-TEMAC
DIHTUNG PUMPE ZA VODU S120-TAN
DIZNA ZA SMEšU Š.120
DRZAC ZAD.AMORTIZERA 120
ELEK.LER DIZNA ST
ELEKT.LER DIZNA N.T.
FASUNG ZA MIGAVAC Š105-120
GUMA BALANSšTANGLE KRAJNJA-Š12
GUMA HAUBE
GUMA ZADNJE OPRUGE Š120
GUMICA SLAVINE GREJ.Š.120-KONU
GUMICA ZA PRSKALICU Š105-120
IZDUVNI VENTIL Š.100
KAIS KLINASTI 9.5X1000
KLIZAC DRUK LAGERA FAV/FEL.1.3
KRIVA DIZNA Š.105-120
MATICA POLUOSOVINE 120
MEMBRANA KARBURATORA Š120
MEMBRANA VAKUMA S.105/120
NATPIS ŠKODA SA ZNAKOM
OPRUGA PEDALE KVAčILA
PIPCI KORPE KVACILA
PLASTIKA CENTR. SPONE
PLASTIKA RUKAVCA
PODLOSKE HILZNI 0-72, 010
PVC CAURA CENT.SPONE
RAZVODNA RUKA S.T.
SEMERING SPOJNIčKE Š120
SISICE ZA ISP.VAZDUHA S120
STAKLO DES.MIGAVCA N.T.
TANJIRIC VENTILA
ZAVRTANJ KLIPNJAčE Š.120
BRAVICA KASETE 105-120
CREVO ZA VODU DO PUMPE S105-12
DIHTUNG POKL.KARBURATORA S.TIP
DIHTUNG ZAD.SEMERINGA N.T
DIHTUNG ZAD.SEMERINGA S.T.
GL.CILINDAR KVACILA S.105-120
GRAFIT U KAPI RAZVODNIKA
GUMICA ULOSKA FILTERA ULJA S.T
KONDENZATOR S.T.
LEZECI LEZAJ RAD.III SP.
LEZECI LEZAJ RAD.II SP.
NAKOVANJ PLATINA S.T.
PAKNOVI S. 105/120 -KOM.
PLASTIKA VOLANA-ABLENDERA
BUZIR SAJLE GASA Š.120
CREVO REZERVOARA N.T.
CREVO TERMOSTATA Š.100
CREVO ZA VODU (VELIKO S)
SAJLA RUCNE KOCNICE S.105-120
DIHTUNG POKL. VENTILA

molim eventualno zainteresovane da mi se jave na PP kako bi mogli da se dogovorimo oko cene i slanja delova

Van mreže pajaptt

Odg: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila
« Odgovor #89 poslato: 07. Feb, 2015. 09:38 »
Ovim putem zelim da se zahvalim jos jednom Duletu,Mariju i momku(ime mu zaboravih)...na svemu sto su mi priredili...a to nije malo.
Utihnuo mi je ljubimac i kada sam mislio da su mi ladje potonule-preko foruma stupih u kontakt sa Duletom.U roku od 24 sata smo se videli i resenje mojih problema je polako krenulo da se razresava...
Momci su dosli-pokupili i odslepovali auto,a Dule je u svakom momentu bio u kontaktu sa mnom i plasticno mi objasnjavao uocene probleme sto je nama, koji se bas i ne razumemo u automobile od izuzetne vaznosti.
Problem je lako resen,sredjene su i neke sitnice,cena je sasvim OK...a ja sam najsrecniji sto sam konacno nasao ljude na koje mogu da racunam u svako doba....SVAKA PREPORUKA....I SRECNO....