Autor Tema: Android auto, baguje, secka, prekida  (Pročitano 8892 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BucaZapočeo temu

Odg: Android auto, baguje, secka, prekida
« Odgovor #15 poslato: 05. Avg, 2021. 09:20 »
Nov auto a nov i kablic iz ikeje cvrst ko konj...
  • Vozi: A7 octavia

Van mreže vojkan85

« Odgovor #16 poslato: 05. Avg, 2021. 09:39 »
E onda jedino da se odradi sa nekog clean telefona ili posle factory reset-a pa da se telefon isključi da pravi problem, ili nešto sa software-om samog infotainment system-a.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #17 poslato: 05. Avg, 2021. 09:41 »
99% je kabl iz Ikee problem. Potrazi kabl sa 10Gbps, USB C 3.1 Gen 2, 3A radice ti sigurno. Mislim da sam ti dao preporuku za Hama kabl koji ima da se kupi u GG. Veruj mi, namucio sam se na vise automobila sa tim AA dok nisam skapirao kako da sve radi perfektno. 

Van mreže vojkan85

« Odgovor #18 poslato: 05. Avg, 2021. 09:43 »
Prvo se uvek krene od periferija. Original koji dolazi je uvek najbolji pa posle kada Kinezi to naprave kako treba, onda se kupuje za 2 dolara :). Huawei ima odlične USB Type-C kablove, jako su kvalitetni.

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #19 poslato: 05. Avg, 2021. 09:44 »
Sad sam bacio pogled - kabl iz Ikee 2A, brzina transfera 480 Mbps. Ako imas neki noviji bolji telefon, ovo sigurno nije garancija za nesmetan rad.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #20 poslato: 05. Avg, 2021. 09:47 »
Mbps vs Gbps, end of story. Jel ti USB port beli ili zeleni? Ako si skidao masku da vidiš jer ima fora ako nemaš odgovarajući USB u kolima, onda neće ni lepo da radi.

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #21 poslato: 05. Avg, 2021. 09:47 »
Prvo se uvek krene od periferija. Original koji dolazi je uvek najbolji pa posle kada Kinezi to naprave kako treba, onda se kupuje za 2 dolara :). Huawei ima odlične USB Type-C kablove, jako su kvalitetni.
Meni npr AA na Skodi ne radi sa originalnim Samsung kablicem od punjaca na Note 20 Ultra i Note 10+, a npr zenin A71 radi. Dok sa ovim Hama kablicem radi sve kao sat

Van mreže vojkan85

« Odgovor #22 poslato: 05. Avg, 2021. 09:49 »
Nemci, šta ćeš =)). Jeste čudno to sve ali po meni je AA jako korisna stvar. Nisam je imao na Amundsen-u, sada na kolumbu vala radi odlično.

« Odgovor #23 poslato: 05. Avg, 2021. 09:49 »
99% je kabl iz Ikee problem. Potrazi kabl sa 10Gbps, USB C 3.1 Gen 2, 3A radice ti sigurno. Mislim da sam ti dao preporuku za Hama kabl koji ima da se kupi u GG. Veruj mi, namucio sam se na vise automobila sa tim AA dok nisam skapirao kako da sve radi perfektno.
Jesiii.... I to je bio moj prvi pik ali tvoj kabl na jednom kraju ima standardni udb ulaz a na drugom kraju type c i ne znam kako si to uspeo da ustekas, kod mene u autu je type c i u samom mobu type c i onda mi ovaj iz ikeje delovao kao korektno resenje... Da postoji hama u takvoj varijanti ne bih puno razmisljao, porucio sam i neki s alija poput tog tvog pa mozda on odradi posao.

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #24 poslato: 05. Avg, 2021. 09:50 »
Aaaa sorry nisam skapirao da ti je ulaz na kolima type C. Aj sad cu da bacim pogled da li ima nesto sto bi radilo u toj varijanti.

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #25 poslato: 05. Avg, 2021. 10:05 »
Koliko sam uspeo da vidim na brzinu, nema toga po nasim radnjama. Nazalost kapiram da ces morati da narucujes od preko nesto. Gledaj obavezno da bude min 5Gbps bandwith sto odgovara standardu USB 3.1 gen1, a jos bolje ako nadjes gen2 od 10Gbps. 480 Mbps ti je USB 2.0 i kapiram da zato ne radi.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #26 poslato: 05. Avg, 2021. 10:11 »
Imaš samo adapter da poručiš Baseus, ide sa type c na USB.

« Odgovor #27 poslato: 25. Avg, 2021. 18:37 »
€ 1,50  35%OFF | Baseus 100W USB C To USB Type C Cable USBC PD Fast Charger Cord USB-C 5A Type-c Cable For Xiaomi POCO X3 M3 Samsung Macbook iPad
https://a.aliexpress.com/_mrjHN43

Stigao, kome treba... Topla preporuka... FENOMENALAN KABL!!!

Van mreže vojkan85

« Odgovor #28 poslato: 25. Avg, 2021. 18:42 »
Pazario 2 komada, Baseus je odlican brand, nema greske sa njim.

« Odgovor #29 poslato: 25. Avg, 2021. 20:40 »
Da da i ranije sam uzimao njihove stvari, odlicne.... I sluske imaju jako dobre za male novce