Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
skodaforum.RS
»
ŠKODA FORUMI
»
Gume Felne
»
Zimske gume, saveti, preporuke, iskustva. Sezona: 2021/22
Stranice:
«
1
...
5
6
Idi dole
Autor
Tema: Zimske gume, saveti, preporuke, iskustva. Sezona: 2021/22 (Pročitano 6638 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Buca Skoda Mladenovac
Laurin&Klement
Like ukupno: 466
L&K ugled:
+40/-6
Odg: Zimske gume, saveti, preporuke, iskustva. Sezona: 2021/22
«
Odgovor #75 poslato:
20. Nov, 2021. 22:17 »
Vozio sam ih od novembra do marta na audi s3 quattro kao nove su i dalje, a poprilicno sam ih forsirao. Pusti prazne price oko topljenja od ljudi koji veze sa zivotom nemaju
Sačuvana
Vozi: Octavia vRS mk1
Stojke87
Ambition
Like ukupno: 2
L&K ugled:
+1/-
«
Odgovor #76 poslato:
21. Nov, 2021. 09:58 »
Ja ne znam koje si ti tekstove čitao ili koga si slušao Buco pa su ti nabili pogrešno mišljenje o topljenju i trošenju Save Eskimo HP2 gume?
Baš naprotiv, ona je jedna od kvalitetnijih po pitanju trošenja i izdržljivosti, što potkrepljuju mnogobrojni testovi.
Pored toga, visoke ocene dobila je na parametrima kao što su potrošnja goriva, prijanjanje, upravljivost i kočenje na snegu i ledu, upravljivost na mokrom i suvom kolovozu, a slabije ocene na kočenju na mokrom i suvom (i pored toga, kočenje je sasvim dobro i u granicama preporučljivog), i buke u decibelima (takodje u granicama i mala razlika u odnosu na najbolju u tom parametru od oko 2 db).
Kucaj na google "Sava Eskimo HP2 review" pa nadji testove i potvrdićeš ovo što ti pričam.
Sačuvana
Vozi: Škoda Octavia 2.0 tdi 4x4, 16v CR, 140ks 2011
Buca
RallyeSport
Like ukupno: 16
L&K ugled:
+1/-
«
Odgovor #77 poslato:
21. Nov, 2021. 10:08 »
Evo samo ovde npr...
Sačuvana
Vozi: A7 octavia
Stojke87
Ambition
Like ukupno: 2
L&K ugled:
+1/-
«
Odgovor #78 poslato:
21. Nov, 2021. 10:41 »
Ako si video, totalno si promašio model gume druže.
Tu je priča o Sava Eskimo S3+, to je prethodnik HP2, u pitanju je 2014.godina (čitavih 7-8 godina) kada je S3+ bila aktivna sve do kraja čini mi se 2017. kada izlazi HP2, pa i do danas nastavljaju paralelnu proizvodnju oba modela.
Eskimo HP2 koristi bolje materijale, bolji tehnološki dizajn rebara i naprednija je od zastarele S3+ u gotovo svim parametrima.
Nemoj mešati različite modele, a pogotovo biti oslonjen samo na forum, već istraži i pročitaj internet i različite testove u praksi, što je danas prilično lako pa na kraju podvuci crtu.
Takodje, umalo zaboravih, ti likovi koje si naveo pričaju o vožnji zimske gume u toku cele godine, što je najpre totalno pogrešan pristup, a na kraju, svaka zimska guma se u toku velikih temperatura omekšava i ubrzano troši.
«
Poslednja izmena: 21. Nov, 2021. 10:46 Stojke87
»
Sačuvana
Vozi: Škoda Octavia 2.0 tdi 4x4, 16v CR, 140ks 2011
Buca
RallyeSport
Like ukupno: 16
L&K ugled:
+1/-
«
Odgovor #79 poslato:
21. Nov, 2021. 10:43 »
Zato imam vas za pomoc... Ja sam preseko definitivno
samo ne znam da li da ih pakiram sad dok su 7800 na shopsteru ili da sacekam taj famozni petak mozda padne neki ecro ekstra
jos jednom hvala ljudi
Sačuvana
Vozi: A7 octavia
Stranice:
«
1
...
5
6
Idi gore
skodaforum.RS
»