0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Da li mogu i ja da dobijem info od nekog majstora u BGu na priv msg?
Pisao sam u inbox, ne znam mogu li u okviru ove teme da se imenuju majstori.
Mogu naravno.Za detaljnija lična iskustva, pohvale ili kritike, ovde https://forum.skodaforum.rs/index.php?board=62.0
Pozdrav sima.Vozim Superb 2010 125kw dsg.Imam problem koji me muci vec par meseci.Kada ubrzavam automobil krece da trese.Ne na volanu,nego cela kabina.Kada pustim gas prestane.Tockovi balansirani,rotirani napred nazad,menjani unutrasnji zglobovi do menjaca,nista.Automobil sve vise trese,pogotovo pod vecim gasom.Par ljudi mi je reklo da moze da bude do poluosovine.Bio sam kod par majstora niko ne moze da ustanovi sta je.Ako neko zna o cemu se radi neka napise.Hvala unspred,pozdrav!
Pozdrav ljudi, Probaću da opišem svoj problem ukratko...Naime događa se to da kada je motor na nekih 2000rpm preko 80kmh i kada pređe preko 2k rpm, počinju vibracije na papučici gasa koje se dalje prenose na celu karoseriju...na tempomatu na većim brzinama nema vibracija, ni na volanu, konstantom gasu, samo pri ubrzanju se javlja ovaj problem...automobil sam kupio nov u srbiji ali je vožen po izuzetno lošem putu u mestu prethodnog vlasnika koji ga nije štedeo...u pitanju je superb 2013 dsg 104kw
Bio sam kod hvaljenog majstora, rekao mi je da je to zbog losih guma ... izbijeno je 50k iz džepa u startu.
Koji majstor? I šta je ti je rekao kad je video da nisu gume problem?