Autor Tema: Fabia 4, kupovina, rok isporuke  (Pročitano 14808 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži maradona

Odg: Fabia 4, kupovina, rok isporuke
« Odgovor #150 poslato: 26. Dec, 2023. 16:46 »
Odlične vesti. Očekujemo da otvoriš garažu na forumu kad preuzmeš  bravo2
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži NeskelaZapočeo temu

« Odgovor #151 poslato: 26. Dec, 2023. 16:52 »
Hocu.Ali najverovatnije posle nove godine, mozda ni ne stignem da ga registrujem do petka.Imam nekih obaveza u BGu tako da tek u četvrtak krecem kuci.
  • Vozi: Fabia IV 81kw 1.0 DSG Style+

Van mreže Fbia

« Odgovor #152 poslato: 26. Dec, 2023. 20:44 »
Sa srecom, cekamo prve utiske  bravo2
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #153 poslato: 27. Dec, 2023. 11:56 »
Drustvo uplatio sam moju F4 danas.Sutra put za Beograd po auto.
Са срећом!
Баци бар једну слику и овде, пре гараже!
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

« Odgovor #154 poslato: 28. Dec, 2023. 23:34 »
Evo nekih slika sa preuzimanja i sa MOLa.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #155 poslato: 29. Dec, 2023. 08:00 »
Бомбонче!   :bravo:

Са срећом и у задовољству да се навозаш са њом!  bravo2

Коначно да Фбиа и ја добијемо "рођака" по Фабијине стране...  :)

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #156 poslato: 29. Dec, 2023. 08:32 »
И за мој укус ова боја јој баш баш добро стоји! Најбоље! Није случајно што им је на свим рекламама и брошурама баш у овој боји.

Van mreže Fbia

« Odgovor #157 poslato: 29. Dec, 2023. 08:57 »
Prava lepotica,
Sve u fulu, cini mi se.
Jel bila cena od ranije ili nesto drugacije?
Ovo je sigurno preko 20000.
Uzivaj, pravi poklon za Novu godinu.

Na mreži wkobre

« Odgovor #158 poslato: 29. Dec, 2023. 09:30 »
Čestitam! Nek je sa srećom  :bravo:
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

« Odgovor #159 poslato: 31. Dec, 2023. 15:00 »
Prava lepotica,
Sve u fulu, cini mi se.
Jel bila cena od ranije ili nesto drugacije?
Ovo je sigurno preko 20000.
Uzivaj, pravi poklon za Novu godinu.

Nije baš u fulu ali ima dosta opreme.
Što se tiče cene ona je 21400 pre 14 meseci kada sam je naručio.
Znate i sami da su cene otišle gore, ali je diler bio i više nego korektan i celo poskupljenje je preuzeo na sebe.

Van mreže hirurg

« Odgovor #160 poslato: 31. Dec, 2023. 17:09 »
Korektno od njih ali to nije smjelo ni da se dogodi i nije to do dilera to je sama skoda tako odradila.

« Odgovor #161 poslato: 31. Dec, 2023. 17:55 »
Korektno od njih ali to nije smjelo ni da se dogodi i nije to do dilera to je sama skoda tako odradila.
Kako god, bitno da nisam dodao ni evro.

Van mreže Fbia

« Odgovor #162 poslato: 02. Jan, 2024. 18:44 »
Pre nego sto sam narucio moju F4 u svim skodinim salonima su rekli da cenu ne garantuju nego da se placa cena na dan isporuke.
Verujem da su i tebi isto rekli tako da si odlicno prosao jer je F4 u medjuvremenu znacajno poskupela. Proizvoljno racunajuci, za ono sto si ti pazario sada bi ti trazili oko 1500 evra vise a mozda i oko 2000 (koliko sam video na standardni Style ti si dodao dosta toga, virtuelni kokpit, sportski volan, dva broja vece felne, krov druge boje...

« Odgovor #163 poslato: 02. Jan, 2024. 21:34 »
Pre nego sto sam narucio moju F4 u svim skodinim salonima su rekli da cenu ne garantuju nego da se placa cena na dan isporuke.
Verujem da su i tebi isto rekli tako da si odlicno prosao jer je F4 u medjuvremenu znacajno poskupela. Proizvoljno racunajuci, za ono sto si ti pazario sada bi ti trazili oko 1500 evra vise a mozda i oko 2000 (koliko sam video na standardni Style ti si dodao dosta toga, virtuelni kokpit, sportski volan, dva broja vece felne, krov druge boje...

Početkom oktobra 2022 kada sam se odlučio za F4 napravio sam nekoliko konfiguracija F4 sve su bile 21000eura gore dole nešto sitno.
Do konačne odluke 13.10.2022 cena je skočila do nekih skoro 22000, tako da sam morao da žrtvujem nešto od opreme da se vratim na planiranu cenu, jer su i meni i svima predpostavljam rekli da cena nije garantovana i da se formira poroizvodnji vozila i da ce najverovatnije opet poskupeti.Bio sam spreman da uplatim odma ali nisu prihvatili.Morao sam da žrtvujem nešto i odluka je pala na parking senzore oko celog vozila(mali grad na poslu imamo parking mesta kući garažu za par puta godišnje u BGu, po susednoj Rumuniji preživecu i bez njih  i još nešto be sećam se više.Tako da sam došao do cene 21400 par evra manje 21394 tako nešto.I računao sam da cu da je dobijem za oko 10 do 12 meseci i da ce da poskupi spremio sam i za to pare na kraju se ispostavilo da ne treba da dodajem.

A gledao sam još i konfigurisao clia, pola i ibicu(seo u pola i clia).Clio sa  negde istom opremom kao moja F4 je bio jeftiniji, iboca skuplja a polo znatno skuplji i polo sa dsg-om ima malo slabiji motor od F4.Prostora i napred i pozadi F4 ima vidno više od pola ili clia ko kaže drugačije taj nije seo u sva tri.
E sad lepota enterijera i eksterijera je subjektivna  o ukusima ne valja raspravljati meni se F4 najviše dopala.Bez obzira što je u salonu bile izložena F4 sa manje opreme od moje.Postoji internet ,youtube,konfigurator i našao sam najbolju kombinaciju za moj ukus, ponavljam ako je meni lepa to ne znači da i drugima mora da bude lepa

Na mreži hakkler

« Odgovor #164 poslato: 03. Jan, 2024. 01:09 »
Prostora i napred i pozadi F4 ima vidno više od pola ili clia ko kaže drugačije taj nije seo u sva tri.

Nisam sjeo u pola..niti u clia ali sam sjeo u F4 istu kakvu ti imaš.
I kad namjestim prednji vozački zic kao kod mene...

Nema tu iza nešto pretjerano više mjesta iza vozača. Možda cm više za koljenja u odnosu na moju F2 fl. Ugl..to mi se nije dopalo.

Jedino je gepek osjetno veči..al kad ja sa vozačke strane naprijed dohvatim p.desnu kvaku kao kod mene.

Ne izgleda mi taj interjer uopće veći..koliko djeluje exterijer. Puno širi i duži od F2 fabie.
I na papiru..i na cesti.