0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
I tako eto mene na ovom forumu u iscekivanj svoje F4 da sa vama, svojom skodoljubnom bracom, podelim iskustva i prekratim iscekivanje.
Čekam 7 meseci i cekacu jos max 6 možda 7 meseci zato što FBIA i ja mislim da je F4 odlican auto.Preko toga mislim da nema smisla.Da mogu auto kuce bi nam sutra isporucile automobile ali nije to samo njihova krivica.Nažalost skup nesrećnih okolnosti je doveo do ovakve situacije na tržištu.
Извини Фбиа, сад не разумем, ти већ возиш Ф4 или је и ти још увек чекаш?
u vezi uvoznika i dilera Skode da dodam."Dobar dan, ljubim ruke, ljubim cipele, ljubim plocice ispod vasih cipela, izvinite molim Vas lepo, koliko se ceka Fabia?""He, he, he, 6 do 12 meseci a mozda i duze"."Pa dobro, izvinite, za toliki raspon u cekanju da li postoji neko objasnjenje od cega to zavisi, mozda od opreme, motora, dodatne opreme i da li je makar cena garantovana?"."Ha, ha, haaa, cena garantovana... pa gde ti zivis covece! Ako ti neces da cekas, ima ko hoce! Ajd zdravo, zove me koleginica..."Ntknm tebe i kolegicu. Ma neka, da si mi ziv i zdrav, ljubi ga majka...
Ta crnka verovatno stoji na parkingu iza salona?
Salu na stranu, ima nekih stvari koje su preterane, ali ne treba bežati od savremenih rešenja i tehnologije po svaku cenu.