Tako je, nema šanse da ga zamenim, pogotovo zbog DPF. Obratiću pažnju sutra na obrtaje u leru, pada mi na pamet da je to možda ventilator od klime.
P.S U slučaju da moram zameniti auto, menjao bih samo za A6 2019+, ali ajde da ne širim temu.
Nije mi namera da te još više ubacujem ili da ti stajem na muku. Nadam se da ne shvataš pogrešno.
Ali sistem je jednostavno toliko idiotski napravljen, da osim ako nećeš da budeš rob autu, nemaš izbora osim da filter isključiš ili auto zamenis. I pre ili kasnije ćeš to i uraditi. Samo bolje pre.
Dobro znam o čemu pišem a i ti ćeš to i sam uvideti. Sva ta priča o aditivima, ulju i cistijem gorivu je samo produbljivanje agonije i skretanje sa teme.
Ja svoj auto prodajem isključivo zbog toga. I kamo sreće da sam odmah pre 2 godine kada sam ga kupio. Ali bio sam u fazonu gde da ga prodajem kad sam ga tek kupio, isto kao ti sada.
U Srbiji neće još dugo biti kontrole na tehničkim. Tako da isključi ga i uživaj u autu. Ili ako neces, prodaj ga i uživaj u nekom drugom